🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Diclofenac patch eg 140mg pleister 5
€ 12,98

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:3
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Diclofenac Patch EG is een geneesmiddel dat pijn verlicht. Het behoort tot een groep geneesmiddelen bekend als niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's). Diclofenac Patch EG wordt gebruikt voor de lokale symptomatische en kortdurende behandeling(max. 7 dagen) van pijn geassocieerd met acute verrekkingen, verstuikingen of kneuzingen aan de armen en benen als gevolg van letsels, bijv. sportletsels bij jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen.
De aanbevolen dosering is één pleister tweemaal per dag. Breng tweemaal per dag, s' morgens en 's avonds, één pleister aan op de pijnlijke plek. De maximale totale dagdosis is 2 pleisters, zelfs als er meer dan één gekwetste zone behandeld moet worden. Er mag maar één pijnlijke plek per keer worden behandeld.
De werkzame stof in Diclofenac Patch EG is natriumdiclofenac.Elke pleister bevat diclofenac in de vorm van 140 mg natriumdiclofenac. De andere stoffen in Diclofenac Patch EG zijn: Steunlaag: Ongeweven stof uit polyester Kleeflaag: Basisch gebutyleerd methacrylaat copolymeer, Acrylaat copolymeer, PEG-12-stearaat, Sorbitaanoleaat