Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Defatyl energy plus fl 14

Defatyl energy plus fl 14
€ 12,50
€ 18,95

Op voorraad

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Defatyl Energy Plus is een voedingssupplement op basis van L-carnitine, taurine, magnesium, vitamines B1, B2, B6, B9 en B 12. Dankzij de formule van Defatyl Energy Plus kan u genieten van een snelle opkikker wanneer u er nood aan heeft.

Defatyl Energy Plus bevat :

- Magnesium : een mineraal met tal van positieve eigenschappen het draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en de vermindering van vermoeidheid. Naast de vermindering van de fysieke vermoeidheid draagt magnesium ook bij tot een normale psychologische functie, zoals bij het studeren en onthouden. Magnesium draagt tevens bij tot het behoud van een gezonde werking van de spieren. 

- Vitamines B1,B2, B6, B9 & B12 dragen bij tot een normale werking van het energieleverend metabolisme, alsook het normaal functioneren van het zenuwstelsel, zodat u de dagdagelijkse stress beter het hoofd kan bieden. De vitamines verminderen ook de vermoeidheid en spelen een rol in het normaal psychologisch functioneren en de werking van het immuunsysteem.

- L-carnitine: een aminozuur dat deels door het organisme wordt aangemaakt en deels door de voeding wordt aangeleverd (voornamelijk door de proteïnenaanvoer). Bij sommige vegetarische diëten kan er een tekort aan L-carnitine ontstaan.

- Taurine : een aminozuur waarvan de lichaamseigen aanmaak gewoonlijk beperkt is

Defatyl Energy Plus bevat : magnesium : een mineraal met tal van positieve eigenschappen het draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en de vermindering van vermoeidheid. naast de vermindering van de fysieke vermoeidheid draagt magnesium ook bij tot een normale psychologische functie, zoals bij het studeren en onthouden. Magnesium draagt bij tot het behoud van een gezonde werking van de spieren. Tijdens stressvolle periodes staan deze spieren dikwijls onder spanning. de vitamines B1,B2, B6, B9 & B12 hebben ook tal van functies de vitamines B1, B2, B6 & B12 dragen bij tot een normale werking van het energieleverend metabolisme, alsook het normaal functioneren van het zenuwstels, zodat u de dagdagelijkse stress beter het hoofd kan bieden : de vitamines B1, B2, B6 & B12 helpen bij het verminderen van vermoeidheid. de vitamines B1, B2, B6 & B12 spelen een rol in het normaal psychologisch functioneren. de vitamines B1, B2, B6 & B12 optimaliseren ook de normale werking van het immuunsysteem. l-carnitine Een aminozuur dat deels door het organisme wordt aangemaakt en deels door de voeding wordt aangeleverd (voornamelijk door de proteïnenaanvoer). Bij sommige vegetarische diëten kan er een tekort aan L-carnitine ontstaan. Taurine Een aminozuur waarvan de lichaamseigen aanmaak gewoonlijk beperkt is.
Neem 1 à 2 flesjes per dag
compositie per maximale dagelijkse dosis (2 flesjes) : l-carnitine 2000 mg taurine 1000 mg magnesium 111,5 mg vitamine B1 1,1 mg vitamine B2 1,4 mg vitamine B6 1,4 mg vitamine B9 0,2 mg vitamine B12 2,5ug ingrediënten : gezuiverd water, saccharose, l-carnitine, taurine, magnesiumcitraat, voedingszuur : citroenzuur E330, kleurstof : caramel E150a, bewaarmiddel : natriumbenzoaat E211, passievrucht/mango aroma, vitamines B12, B6, B2, B1, & B9