Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Daktarin pulv derm 1 x 20g 2%

Daktarin pulv derm 1 x 20g 2%
€ 6,36

Op voorraad

Max. aantal = 3
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

DAKTARIN® Poeder 2% is een geneesmiddel dat wordt gebruikt om huidinfecties op handen en voeten, de oorschelp, in de lies of op de romp van het lichaam te behandelen. Het poeder kan ook worden gebruikt om luieruitslag bij baby's te behandelen. Het poeder bevat miconazolnitraat dat schimmels, gisten en bepaalde bacteriën die de huid kunnen infecteren en de huidschimmel veroorzaken bestrijdt. DAKTARIN® Poeder 2% helpt de huid te drogen om zo de huidschimmel doeltreffend te behandelen. DAKTARIN® Poeder is geschikt voor gebruik bij volwassenen en kinderen van alle leeftijden. Het geneesmiddel niet langdurig gebruiken zonder medisch advies. DAKTARIN® Poeder behandelt schimmel en de daarmee samenhangende bacteriële infecties van de huid. Combineer DAKTARIN® Poeder met DAKTARIN® Crème voor een optimaal resultaat. Behandelt schimmel effectief door de aangetaste plek op de huid droog en schoon te houden. Hierdoor kan de schimmel minder goed gedijen en is verspreiding door transpiratie en vocht onder controle. Bij dagelijks gebruik is het effect al binnen zeven tot tien dagen merkbaar. De behandeling van de huidschimmel moet worden voortgezet tot minstens 1 week nadat alle tekenen van infectie zijn verdwenen. DAKTARIN® Poeder bevat miconazolnitraat om schimmelinfecties te bestrijden. Het is een geneesmiddel voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden en kan niet langdurig gebruikt worden zonder medisch advies.
Huidinfecties In combinatie met crème aangewezen bij Luierdermatitis door Candida Huidplooien (liesplooi, interdigitale plooien...) geïnfecteerd door dermatofyten of gisten en al of niet gesuperinfecteerd zijn door grampositieve bacteriën Profylactisch in kousen en schoenen (bijvoorbeeld door sportlui)
Strooi het poeder twee keer per dag (of eenmaal indien gecombineerd met de crème) over de te behandelen huidschimmel. Voor preventief gebruik in schoenen en sokken volstaat éénmaal daags aanbrengen.
Werkzame stof (per g): 20 mg miconazolnitraat Hulpstoffen: colloïdaal watervrij siliciumdioxide, zinkoxide en talk