Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Corega max tube 70g

Corega max tube 70g
€ 7,45
€ 10,99

Voorraad uitgeput

Max. aantal = 0
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Weten dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw kunstgebit dat uitvalt of beweegt, geeft u de vrijheid om u te bekommeren over belangrijkere aspecten van het leven. Zoek niet verder als u zoekt naar een product met een houdkracht die de hele dag aanhoudt en met een natuurlijk gevoel. Corega Crème is geformuleerd om 12 uur mee te gaan en bevat geen zink. Sterke hechting de hele dag lang Zinkvrije formulering.

Smaakvrije formule (ook verkrijgbaar: versie met muntsmaak)

Om het comfort van uw kunstgebit te garanderen

Volg altijd de instructies. Gebruik eenmaal per dag. Als u het product vaker dan eenmaal daags moet gebruiken, moet u advies inwinnen bij uw tandheelkundig professional.

Gebruik bij een volledige gebitsprothese (boven of onder):

Maak uw gebitsprothese schoon en droog

  • Onderste gebitsprothese: spuit Corega Max Block in een lang, doorlopend randje, niet te dicht langs de rand van de gebitsprothese.
  • Bovenste gebitsprothese: spuit Corega Max Block in een lang, doorlopend randje, niet te dicht aan de rand van de gebitsprothese, en tevens 2 korte randjes in het midden van de gebitsprothese

Spoel uw mond voordat u de gebitsprothese in uw mond plaatst. Druk de gebitsprothese op zijn plaats en houd deze enkele seconden vast door stevig te bijten.

Aanbrengen op een gedeeltelijke gebitsprothese: 

Maak uw gebitsprothese schoon en droog. Breng Corega Max Block aan in 2 korte randjes, één aan beide kanten van uw gebitsprothese. Spoel uw mond voordat u de gebitsprothese in uw mond plaatst. Druk de gebitsprothese op zijn plaats en houd deze enkele seconden vast door stevig te bijten.

Verwijderen:

Spoel uw mond met water en haal dan langzaam uw gebitsprothese met een schommelende beweging uit uw mond. Verwijder crèmeresten van uw gebitsprothese en uit uw mond met warm water en een zachte tandenborstel. Gebruik Corega gebitsreinigers om uw gebitsprothese grondig te reinigen en spoel deze daarna af met water.

INGREDIËNTEN: Calcium/sodium PVM/MA copolymer, Petrolatum, Cellulose gum, Paraffinum liquidum.

Anderen bekekenook

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België