Doe mee aan de RECUPILLS-challenge tussen de 5 en 30 juni. Meer info >

Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Compeed blarenpleisters medium voordeelverpakking 10

Compeed blarenpleisters medium voordeelverpakking 10
€ 14,99

Op voorraad

Max. aantal = 12
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Een lange wandeling, een avondje uitgaan of de eerste dag met nieuwe schoenen, dit zijn maar een paar situaties die we allemaal herkennen en die vaak eindigen met pijnlijke blaren op je voeten. Blaren ontstaan door de druk en de constante wrijving van schoenen of kousen. Blaren komen ook sneller voor als het te warm is aan je voeten of als ze vochtig zijn. Een blaar of 'blein' is een vochtzakje net onder de bovenste huidlaag en is meestal gevuld met helder vocht. Als je blijft rondlopen met een blaar dan zal ze openscheuren en zal de onderliggende huidlaag verder beschadigd worden en beginnen te bloeden. De blarenpleisters van Compeed® zorgen voor onmiddellijke pijnverlichting en een snelle genezing. Het gelkussentje verspreidt de druk op de blaar en neemt tegelijk de wrijving weg. De hydrocolloïdgel in de pleister neemt overtollig vocht op en zorgt voor de beste omstandigheden voor het herstel van de huid. Wil je blijven genieten van je activiteiten? Gebruik dan een Compeed® pleister zodra je een blaar voelt opkomen. Je kan ook vooraf een Compeed® aanbrengen op de plaatsen waar je een blaar verwacht.
De voordelen van vochtige wondheling dankzij de hydrocolloïdgel. Dempend gelkussen om de druk te verlichten en pijnlijke wrijving te voorkomen. Ultradunne en afgeschuinde randen zodat de Compeed® Blarenpleister met elke beweging meebuigt en enkele dagen blijft zitten. De doorschijnende randen gaan over in de huid, waardoor een tweede huideffect ontstaat en de pleisters heel discreet zijn. De waterdichte en ademende buitenste laag houdt het natuurlijke vocht binnen en houdt vuil, water en bacteriën buiten voor een snellere en natuurlijke genezing.
Pijnverlichting en genezing van blaren.
1. Reinig en droog de huid voor gebruik en zorg ervoor dat het gebied van de blaar vrij is van crèmes en oliën. 2. Verwijder het papier van de bodem en vermijd het aanraken van de kleefzijde. 3. Breng de pleister stevig aan op de blaar en zorg ervoor dat de randen glad zijn. 4. Laat de pleister op zijn plaats zitten tot hij begint op te rollen (een pleister kan meerdere dagen blijven zitten). 5. Om de pleister te verwijderen: niet naar boven trekken maar langzaam uitrekken langs de huid.
Deze verpakking bevat tien blarenpleisters– mediumformaat. Het formaat en de vorm van deze pleister maken hem heel geschikt voor blaren op de hiel.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België