Tot -41% op uw favoriete Haarverzorging producten aan Gele Prijzen

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Clearblue Digital Ovulatietest 10st
€ 31,48
Price reduced from € 41,16 to

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

De Clearblue Digital Ovulatietest helpt je je kansen op een natuurlijke zwangerschap te verhogen door je twee meest vruchtbare dagen elke cyclus te bepalen door de wijzigingen in een belangrijk vruchtbaarheidshormoon te meten: luteïniserend hormoon (LH). Het is nauwkeuriger dan kalender- en temperatuurmethodes en geeft je onmiskenbare duidelijke resultaten op een digitaal scherm.
  • Meer dan 99% nauwkeurig bij het bepalen van je twee meest vruchtbare dagen.
  • Met onmiskenbaar duidelijke digitale resultaten.

Ovulatie test om jouw 2 vruchtbaarste dagen van jouw cyclus te achterhalen.

  • Neem het ovulatieteststaafje uit de verpakkingsfolie. Verwijder het kapje Plaats het ovulatieteststaafje in de testhoder voordat je er urine op aanbrengt.
  • Lijn de roze pijl op het ovulatieteststaafje uit met de roze pijl op de testhouder en breng deze in tot deze op zijn plaats klikt. -Wacht tot het symbool 'test klaar' verschijnt en begin onmiddellijk met de ovulatietest. 
  • Houdt de absorberende teststrip gedurende 5 tot 7 seconden omlaag in je urinestraal. Of vang een urinemonster op in een schoon, droog potje. Houd de absorberende teststrip gedurende 15 seconden in de urine. Zorg ervoor dat de testhouder niet nat wordt. Houd de absorberende teststrip omlaag of leg de test plat neer. Houd de test tijdens het testen zo vast dat het uiteinde van de absorberende teststrip nooit omhoog wijst.
  • Wacht gedurende 3 minuten. Na 20 tot 40 seconden begint het pictogram 'test klaar' te knipperen om aan te geven dat de ovulatietest werkt. Verwijder het ovulatieteststaafje niet voordat je het resultaat hebt. Plaats het kapje van het ovulatieteststaafje terug en wacht gedurende 3 minuten.

10 stuks.