Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Caudalie Vinoperfect Geconcentreerde Verhelderende Glycolic Essence 100ml

Caudalie Vinoperfect Geconcentreerde Verhelderende Glycolic Essence 100ml
€ 23,43

Voorraad uitgeput

Max. aantal = 0
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

De Geconcentreerde Éclat Glycolic Essence is de eerste stap in de Vinoperfect routine tegen vlekjes en is er voor iedereen die hun pigmentvlekjes willen voorkomen of verminderen, wat de oorzaak ook is: zon, acne, leeftijd of zwangerschap. De routine is doeltreffend én ontzettend zacht voor de huid, verwijdert dode huidcellen die een doffe teint veroorzaken en laat de huid opnieuw van nature stralen. De waterachtige textuur ligt tussen een serum en een lotion, trekt meteen in en bereidt de huid optimaal voor op de actieve bestanddelen van het Vinoperfect Serum. Het subtiele en natuurlijke parfum van oranjebloesem geeft onmiddellijk een fris gevoel. De Essence is de eerste stap in de routine en verdubbelt de doeltreffendheid van het serum voor een stralende huid.* Caudalie zet zich in: - 100% recycleerbare verpakking op basis van gerecycleerd glas en plastic, met als doel 'zero waste' te zijn** *Instrumentele test (colorimetrie), 33 vrijwilligers, 56 dagen **Waar er installaties zijn. Uitgezonderd pompjes en dopjes uit verschillende materialen, die enkel in de Caudalie SPA Boutique worden gerecycleerd dankzij onze samenwerking met Terracycle.
Gebruik het Glycolic Radiance Concentrate 's morgens en 's avonds vóór uw Vinoperfect Serum. Op een perfect gereinigde huid, met een wattenschijfje of met de vingertoppen over het hele gezicht aanbrengen zonder de hals te vergeten. Vermijd het gebied rond de ogen.
aqua/water/eau, vitis vinifera (grape) fruit water, citrus aurantium amara (bitter orange) flower water, glycerin, methylpropanediol, glycolic acid, caprylyl glycol, sodium hydroxide, vitis vinifera (grape) juice, sodium benzoate, citric acid, arginine, paeonia lactiflora root extract, potassium sorbate, sodium phytate, phenylpropanol, linalool, limonene.(190/064)

Anderen bekekenook

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België