Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Canestene intim 1% crème 20g

Canestene intim 1% crème 20g
€ 9,50

Op voorraad

Max. aantal = 3
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Heb je veel last van uitwendige jeuk? Deze crème kan aanvullend aan de (inwendige) behandeling met de zachte capsule of de tablet van Canestene Gyn 500mg uitwendig gebruik worden voor verlichting van jeuk aan de uitwendige vrouwelijke of mannelijke geslachtsorganen. Genitale schimmelinfectie: balanitis candidiasis Canestene Intim 1% kan gebruikt worden voor effectieve behandeling van balanitis candidiasis/genitale schimmel, een schimmelinfectie die zich bij mannen voordoet. Canestene Intim 1% crème doodt huidschimmel en verlicht zo de jeuk en een branderig gevoel.
2-3 maal per dag op het aangetaste gedeelte van de huid aanbrengen en door lichtjes wrijven in de huid doen indringen. Een kleine hoeveelheid crème is in de meeste gevallen voldoende voor de behandeling van een oppervlakte ter grootte van ongeveer één handpalm.
De werkzame stof in dit middel is clotrimazol 10 mg. De andere stoffen in dit middel zijn: Sorbitan Monostearaat – Polysorbaat 60 – Cetylpalmitaat – Cetylstearylalcohol – 2-Octyldodecanol – Benzylalcohol – Gezuiverd water voldoende voor 1 g crème.