Covid-19 autotests en maskers nog steeds beschikbaar bij Multipharma! 

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Calmosine drink rustgevend plantextr.bio 12 dosis
€ 12,50

Voorraad uitgeput

Maximaal te bestellen aantal:0
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

Toegediend voor een maaltijd, CALMOSINE actie zowel rustgevend en spijsvertering: Venkel verbetert de spijsvertering comfort, Lime is bekend om zijn kalmerende eigenschappen, waaronder het spijsverteringsstelsel, de formule wordt aangevuld met Orange, die slapen baby's verbetert . Kan gebruikt worden vanaf jonge leeftijd.Een voorproefje genoten door jong en oud.Makkelijk (klaar voor gebruik) te gebruiken.
Een dosis van 5 ml pure drinken voor de maaltijd, tot 6 maal jour.CALMOSINE kan worden gegeven aan kinderen vanaf jonge leeftijd, en zo lang als nodig gebruikt, naar aanleiding van het advies van het gebruik. Het is raadzaam om calmosine shots splitsen voor kinderen jonger dan een jaar, 2,5 ml voor elke fles of toevoeren van 10 tot 12 keer per dag
Ingrediënten: venkel verbetert de spijsvertering comfort, is kalk bekend om zijn kalmerende eigenschappen, waaronder het spijsverteringsstelsel, en de oranje wordt gebruikt voor eeuwen voor zijn kalmerende eigenschappen. waterig extract van planten (venkel, limoen, sinaasappel), fructose, verdikkingsmiddel: plantaardige glycerine, citroenzuur, natuurlijk aroma rode vruchten.

Anderen bekekenook