- 10€ bij aankoop van min. 50€ op onze e-shop! Actie geldig t.e.m. 16/08/22 (09u00). Promo code: FUN 😄

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Bota Relax 280 Kniekous AD zwart maat 2 (schoenmaat 39/40)
€ 14,65

Op voorraad

Actie geldig t.e.m. 16/08/2022 (09u00). Uitgezonderd geneesmiddelen & babyvoeding. Niet cumuleerbaar met andere promoties. 1 gebruik per klant.
Maximaal te bestellen aantal:6
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Bota Relax 280 is een steunkous, vervaardigd met een degressieve druk: de druk is het hoogst aan de enkel, minder aan de kuit. Bota Relax 280 is multi-elastisch: rekbaar in alle richtingen, waardoor een "micro-massage" ontwikkeld wordt. Bota Relax 280 schenkt u verlichting dankzij zijn luchtig en soepel ultra-fijn breiwerk.
Relax 280 vermindert het risico op thrombose bij lange afstandsreizen STEUNKOUSEN zijn geen ADERSPATKOUSEN. Ze benaderen sterk een FIJNE STADSKOUS. Ze zijn esthetisch en geven een lichte of stevige steun. De prijs bedraagt slechts een fractie van de prijs van een aderspatkous.
Vermoeide of zware benen Langdurig rechtstaan bij bepaalde beroepen Preventieve- of post-operatieve behandeling (aderspat) Lange afstandsreizen (vliegtuig, trein, auto, ...)
het aantrekken Trek de kous bij voorkeur 's morgens aan, direct na het opstaan. Let op voor ringen, scherpe vinger- en teennagels, eelt en verkeerd schoeisel (gebruik eventueel rubberhandschoenen). Rol de kous samen en steek de voet erin. Trek de kous geleidelijk over de wreef en de hiel. Steek het hielgedeelte goed en geef de tenen vrije beweging. Rol de kous voorzichtig, stukje voor stukje naar boven af, tot zij gelijkmatig om het been sluit. Trek nooit aan de bovenrand. onderhoud Let op de wasvoorschriften op het etiket. Voor een lange duurzaamheid wordt handwas aanbevolen. Machinewasbaar (fijnewasprogramma op 30°C) met fijn, vloeibaar wasmiddel (Bota Renovelastic) zonder wasverzachter. Niet chemisch reinigen en niet strijken, overvloedig en grondig naspoelen. Niet wringen, eventueel in een handdoek rollen. Laten drogen op kamertemperatuur, verwijderd van een warmtebron en niet in de zon. Bewaren op een droge plaats, afgesloten van het licht. Niet samen gebruiken met crème, olie of zalf. Bij onvakkundig gebruik en eigenmachtig aangebrachte veranderingen vervalt elke aansprakelijkheid.
80%- 50% polyamide 20% - 14% elastodiene 36% katoen