Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Bioactive q10 50mg 60+20 caps

Bioactive q10 50mg 60+20 caps
€ 30,76
€ 39,95

Op voorraad

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Een product dat coënzym Q10 bevat in natuurlijke, gereduceerde en actieve vorm.
De award-winnende BioActive Ubiquinol is co-enzym Q10 met een buitengewoon hoge biologische beschikbaarheid BioActive Ubiquinol is een groot succes in alle landen waar het geïntroduceerd werd, omdat het een fysiologisch bestanddeel is van elke lichaamscel dat u met een gerust gevoel kunt gebruiken. Pharma Nord Q10 kan de goede opneembaarheid en hoge kwaliteit van haar ubiquinone en ubiquinol aantonen. Geproduceerd onder strikte Deense farmaceutische controle, gegarandeerd een hoogkwalitatief product. Met vitamine C die bijdraagt tot de normale energieleverende stofwisseling en de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
Voor een goed energieniveau
1 tot 4 capsules per dag, tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens de maaltijd met een glas water innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.
samenstelling per capsule : Kokos-olie ; gelatine ; Coënzym Q10-H2 (ubiquinol) 50 mg ; bevochtigingsmiddel : glycerol ; kleurstof : caramel (E150c) en titaandioxide ; ascorbinezuur (vitamine C) 12 mg ; antioxidant : ascorbinezuurbereiding en tocoferolrijk extract ; verstevigingsmiddel : siliciumdioxide.