Doe mee aan de RECUPILLS-challenge tussen de 5 en 30 juni. Meer info >

Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Bestellen / Reserveren

Veelgestelde vragen 

Download de app via de App store of Google Play. Maak een nieuw online account aan of meld je aan met je gegevens. Selecteer 'Reserveer producten' om een nieuwe reservatie te maken. Je hoeft alleen nog maar je reservering te bevestigen, de betaling vindt plaats in de apotheek. (https://www.multipharma.be/nl/multipharma/app.html)
Om online een reservatie te plaatsen, maak je een nieuwe online account aan of log je in met je gegevens. Zoek je producten op via de zoekbalk. Selecteer 'Reserveren'. Voeg nu de gewenste items toe aan je winkelmandje. Selecteer je afhaalapotheek. Je hoeft alleen nog maar je reservering te bevestigen, de betaling vindt plaats in de apotheek.
Om een online bestelling te plaatsen, moet je eerst een account aanmaken of ingelogd zijn op het moment dat je een aankoop doet. Voeg vervolgens de gewenste artikelen toe aan je mandje. Je hoeft alleen nog maar je bestelling te bevestigen en online te betalen.
Indien je je reservatie wenst te annuleren of te wijzigen, neem dan contact op met je apotheker.
Je kan je reservering op elk ogenblik annuleren of wijzigen. Om te annuleren: log in op je online account, selecteer je reservatie en klik vervolgens op 'Mijn reservatie annuleren'. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je annulatie. Voor een wijziging aan je reservatie: neem contact op met je apotheker.
Eens je een orderbevestigingsmail ontvangen hebt, kunnen wij helaas geen annulatie meer uitvoeren. Indien u wenst te annuleren voordat u de bevestigingsmail ontving, neem dan contact op met onze klantendienst.
In je mailbox vind je het bericht van je apotheker dat de annulering van je reservatie rechtvaardigt. Neem gerust contact op met je apotheker voor meer informatie.
De betaling van je reservatie gebeurt bij afhaling in de door jou gekozen apotheek.
Zodra je reservatie klaar is om afgehaald te worden in je Multipharma apotheek, ontvang je een e-mail en blijft je reservatie 7 dagen beschikbaar in de door jou geselecteerde apotheek.
Ja, deze gratis dienst wordt in alle Multipharma apotheken aangeboden.
Ja! Als je niet in staat bent je reservatie bij de apotheek af te halen, kan je een persoon naar keuze aanduiden. Deze persoon zal in de apotheek jouw identiteitskaart moeten voorleggen bij afhaling van je reservatie.
Zodra je reservatie beschikbaar is voor afhaling in de apotheek, ontvang je een e-mail. Afspraak in je apotheek vergezeld van je identiteitskaart.

Nog steeds op zoek naar een antwoord ? 

Neem contact met ons op via ons contactformulier of start een chat.
We doen er alles aan om binnen de 2 werkdagen naar jou terug te komen met een antwoord op je vraag.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België