Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Balso kids hoestsiroop z/suiker 125ml+pipet

Balso kids hoestsiroop z/suiker 125ml+pipet
€ 11,12

Op voorraad

Max. aantal = 12
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Balso Kids is een hoestsiroop op basis van plantaardig glycerol voor kinderen van 6 maanden tot 6 jaar. Dankzij de 99% natuurlijke formule verzacht het keelirritatie bij droge hoest en zorgt de beschermende film voor hydratatie tegen agressieve omgevingsfactoren. De bijgeleverde pipet van 5ml is daarenboven gemakkelijk te hanteren. 1 dosis van 5ml, 3 tot 4 keer per dag indien nodig. Balso Kids is een suikervrije siroop met aardbeismaak zonder toegevoegde suikers, kleurstoffen of parabenen. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik.
Een hoestsiroop die de geïrriteerde keel gepaard met droge hoest verzacht. Balso Kids siroop is een suiker- en kleurstofvrije siroop met aardbeiensmaak. De bij de siroop meegeleverde pipet is speciaal ontworpen om een dosis van 5 ml Balso Kids siroop toe te dienen. 
Kalmeert een geïrriteerde keel die gepaard gaat met droge hoest bij baby's en kinderen vanaf 6 maanden. Bevordert hydratatie en beschermt de keel.

Gebruik de in de doos meegeleverde doseerpipet. Steek de pipet in de flacon en trek de zuiger tot aan het zwarte maatstreepje op voor een dosis van 5 ml. Steek het uiteinde van de pipet dusdanig in de mond van uw baby/kind dat de siroop niet op een verkeerde plaats kan terechtkomen. Druk vervolgens langzaam in één enkele vloeiende beweging op de zuiger van de pipet, zodat uw baby/kind de siroop kan inslikken.

Baby's van 6 tot 12 maanden - één dosis van 5 ml per inname (zo nodig 3 à 4 maal per 24 uur).

Baby's/kinderen van 1 tot 6 jaar - twee dosissen van 5 ml per inname (zo nodig 3 à 4 maal per 24 uur).

Voorzorgsmaatregelen: De gesloten flacon bij kamertemperatuur bewaren. Bij baby's van 6 tot 12 maanden is het aan te raden uw arts te raadplegen. Bij toevallig contact met de neus, ogen of oren van uw baby/kind dient u de siroop met fysiologisch serum uit te spoelen. Buiten het bereik van baby' s/kinderen bewaren, dit geldt met name voor de pipet. Als u vergeten bent Balso Kids siroop op het gewenste moment toe te dienen, mag u de dosis niet verdubbelen. Spoel de pipet na elk gebruik met koud water uit door de zuiger enkele keren op en neer te bewegen. Let erop dat de pipet schoon is voor u ze terug in de doos opbergt. De siroop niet langer dan 3 maanden na opening gebruiken. De siroop niet langer gebruiken als de houdbaarheidsdatum overschreden werd (zie etiket op de flacon en/of op de doos). Als de pipet zoek of beschadigd is, mag u deze niet vervangen door een pipet van een ander product. De plastic onderdelen van de pipet kunnen door blootstelling aan de warmte vervormen. Reinig de pipet niet in de vaatwasmachine. Steriliseer de pipet niet door hittesterilisatie. Plaats de pipet niet in de magnetron. Inhoud: 125 ml + doseerpipet van 5 ml

Samenstelling Glycerol, vloeibare maltitol (E965), hydroxyethylcellulose, natriumbenzoaat, citroenzuur monohydraat, natriumcitraat, aardbeienaroma, gezuiverd water.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België