Onze apothekers leggen jou alles uit over de gezondheid van jouw huid. Ontdek ons dossier 🔎

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Autotest hiv
€ 32,90

Op voorraad

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

autotest VIH® is een screeningstest voor hiv (het virus dat aids veroorzaakt) aan de hand van bloed afgenomen uit de tip van een vinger. Deze zelftest is betrouwbaar voor de detective van een hiv-infectie als de besmetting ten minste 3 maanden geleden heeft plaatsgevonden. autotest VIH® is een in vitro diagnostische test voor eenmalig gebruik. autotest VIH® is bedoeld voor privégebruik waarbij geen voorgaande opleiding noodzakelijk is. Het duurt ongeveer 5 minuten om de test uit te voeren en het resultaat is na ongeveer 15 minuten af te lezen. Lees aandachtig de gebruiksaanwijzing.
Gebruiksvriendelijk Snel: resultaat binnen 15 minuten Betrouwbaar voor de detectie van een hiv-infectie als de besmetting ten minste 3 maanden geleden heeft plaatsgevonden.
Deze zelftest is betrouwbaar voor de detectie van een hiv-infectie als de besmetting ten minste 3 maanden geleden heeft plaatsgevonden.
autotest VIH® is een in vitro diagnostische test voor eenmalig gebruik. autotest VIH® is bedoeld voor privégebruik waarbij geen voorgaande opleiding noodzakelijk is. Het duurt ongeveer 5 minuten om de test uit te voeren en het resultaat is na ongeveer 15 minuten af te lezen. Voor gedetailleerde informatie over het correct gebruik, raadpleeg de bijsluiter en instructiefilm.