Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Armolipid Plus 60 tabletten

Armolipid Plus 60 tabletten
€ 39,20

Op voorraad

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Voedingssupplement met berberine, rode gist rijst, polycosanolen, foliumzuur, co-enzym Q10 en astaxanthine. Wat is cholesterol precies? Het is een vetstof die we via onze voeding opnemen maar ook zelf aanmaken via de lever. Cholesterol is een vetstof die van nature in het lichaam voorkomt en nodig is om elke cel in het lichaam goed te laten werken. Maar teveel cholesterol is ongezond. Het is vooral een te hoge waarde aan slechte LDL-cholesterol die ongunstig is omdat het in het lichaam blijft circuleren en afzettingen kan teweeg brengen. Teveel verzadigd vet en transvet (ongezonde vetten) in de voeding stimuleert de aanmaak van cholesterol door de lever. Zoals altijd begint een goede gezondheid bij uzelf. Probeer aan de verleidingen van een typisch westers dieet te weerstaan, en kies voor een gezonde en gevarieerde voeding, rijk aan groenten en fruit, beweeg voldoende, stop met roken en beperk verzadigd vet.
Glutenvrij
Cholesterol
1 tablet per dag. Bij slikproblemen wordt aangeraden de tablet in twee delen te breken en met een glas water (250 ml) in te nemen.
Samenstelling: Berberine, Rode gistrijst (Monascus purpureus), Polycosanolen, Foliumzuur, Co-enzym Q10, Astaxanthine-rijk oleohars. Elke tablet bevat 2,8 mg Monacolinen.