Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Arkocapsules Muisdoorn Bio 45caps

Arkocapsules Muisdoorn Bio 45caps
€ 13,08

Op voorraad

Max. aantal = 6
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Arkogélules® Fragon is een voedingssupplement dat speciaal werd samengesteld om het gevoel van vermoeide benen te helpen verminderen. Dankzij zijn unieke knowhow herstelt Arkopharma 100% van de actieve bestanddelen van dragon, die in synergie werken met het grootste respect voor uw lichaam. e dragon (Ruscus aculeatus) of kleine hulst is een kleine overblijvende struik met felrode bessen. Dragon komt veel voor in het zuiden en westen van Frankrijk. Het is lid van de familie Liliaceae. Dragon ontleent al zijn eigenschappen aan de ondergrondse delen: de wortel en de wortelstok. Het helpt met name de bloedsomloop te ondersteunen en het gevoel van zware benen te verminderen. De laboratoria van Arkopharma hebben op basis van hun expertise op het gebied van fytotherapie speciaal Arkogélules® Fragon ontwikkeld: een exclusieve formule op basis van ARKOTOTUM® Intégral, die 100% van de actieve bestanddelen van de plant herstelt met behoud van de kwaliteit en integriteit. Het assortiment Arkogélules®, ontworpen en geproduceerd in Frankrijk, biedt u het beste van de natuur. Het is gecertificeerd door een onafhankelijk controleorgaan, wat u producten van hoge kwaliteit garandeert. Om meer te weten te komen over het productieproces van Arkogélules®, bezoek Arkogélules®, een unieke expertise.

Alleen voor oraal gebruik. Alleen voor volwassenen. Neem 3 capsules per dag bij de maaltijd en een groot glas water. Gezondheids- en dieetadvies Situaties die vermeden moeten worden: Te lang zitten of staan, vertrappen, te strakke kleding dragen (strakke broeken, laarzen), schoenen met te lage of te hoge hakken, de benen blootstellen aan de zon of warmtebronnen, overmatige gewichtstoename en het vermijden van voedingsmiddelen waarvan bekend is dat ze aderverstopping bevorderen: alcohol, kruiden, koffie, thee, tabak. Advies: leg je benen zo hoog mogelijk, vooral 's nachts in bed, doe regelmatig aan lichaamsbeweging (stevig wandelen, zwemmen, gymnastiek, fietsen), douche je benen met koud water, masseer ze en draag compressiekousen, panty's of sokken.

Cryogemalen dragon (Ruscus aculeatus) wortelstokpoeder, getitreerd tot minimaal 0,4% totaal sapogeninen (uitgedrukt als ruscogenine). Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat. Enveloppe van plantaardige oorsprong: Hydroxypropylmethylcellulose.