Selecteer :
Ik heb een voorschrift
Geneesmiddelen met voorschrift

Apo-go-pen 10mg/ml 5 pennen 3 ml sol inj

Geneesmiddelen met voorschrift
Apo-go-pen 10mg/ml 5 pennen 3 ml sol inj
Geneesmiddelen met voorschrift kunnen alleen in apotheken en op basis van een medisch voorschrift worden verstrekt.
Max. aantal = 3
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Geneesmiddelen met voorschrift kunnen alleen in apotheken en op basis van een medisch voorschrift worden verstrekt.
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Volwassenen
De aangewezen dosering voor elke patiënt wordt vastgesteld middels oplopende doseringsschema’s.
BEPALEN VAN DE DREMPELDOSERING
  • 1 mg tijdens een hypokinetische oftewel ‘off’-periode.
  • Ontbreekt een respons of is deze onvoldoende, wordt een tweede dosis van 2 mg geïnjecteerd.
  • De dosis kan bij iedere volgende injectie worden verhoogd met tussen twee injecties een tijdsduur van ten minste veertig minuten totdat een bevredigende motorische respons wordt verkregen.
BEHANDELING INSTELLEN
  • De dagelijkse dosering ligt doorgaans ergens tussen de 3 mg en 30 mg, welke dosering als 1 tot 10 injecties en soms zelfs 12 afzonderlijke injecties per dag wordt gegeven.
  • Maximale dosering: 10 mg per bolus en 100 mg per dag.
Toedieningswijze
  • Subcutane injectie in de onderbuik of de buitenkant van het bovenbeen.
  • Het kan niet worden uitgesloten dat de absorptie bij een en dezelfde persoon verschilt afhankelijk van de injectieplaats. De patiënt dient bijgevolg gedurende het daaropvolgende uur te worden geobserveerd om de kwaliteit van de respons op de behandeling te beoordelen. Afhankelijk van de respons van de patiënt kan de dosering worden gewijzigd.
Ziekte van Parkinson behandeling van motorische fluctuaties ('on-off' fenomeen) bij patiënten met de ziekte van Parkinson, die niet voldoende reageren op orale anti-Parkinson medicatie.
Volwassenen De aangewezen dosering voor elke patiënt wordt vastgesteld middels oplopende doseringsschema's. BEPALEN VAN DE DREMPELDOSERING 1 mg tijdens een hypokinetische oftewel 'off'-periode. Ontbreekt een respons of is deze onvoldoende, wordt een tweede dosis van 2 mg geïnjecteerd. De dosis kan bij iedere volgende injectie worden verhoogd met tussen twee injecties een tijdsduur van ten minste veertig minuten totdat een bevredigende motorische respons wordt verkregen. BEHANDELING INSTELLEN De dagelijkse dosering ligt doorgaans ergens tussen de 3 mg en 30 mg, welke dosering als 1 tot 10 injecties en soms zelfs 12 afzonderlijke injecties per dag wordt gegeven. Maximale dosering: 10 mg per bolus en 100 mg per dag. Toedieningswijze Subcutane injectie in de onderbuik of de buitenkant van het bovenbeen. Het kan niet worden uitgesloten dat de absorptie bij een en dezelfde persoon verschilt afhankelijk van de injectieplaats. De patiënt dient bijgevolg gedurende het daaropvolgende uur te worden geobserveerd om de kwaliteit van de respons op de behandeling te beoordelen. Afhankelijk van de respons van de patiënt kan de dosering worden gewijzigd.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België