Selecteer :
Ik heb een voorschrift
Geneesmiddelen met voorschrift

Alopexy pi pharma 50mg/ml opl cutaan fl 3x60ml pip

Geneesmiddelen met voorschrift
Alopexy pi pharma 50mg/ml opl cutaan fl 3x60ml pip
Geneesmiddelen met voorschrift kunnen alleen in apotheken en op basis van een medisch voorschrift worden verstrekt.
Max. aantal = 3
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Geneesmiddelen met voorschrift kunnen alleen in apotheken en op basis van een medisch voorschrift worden verstrekt.
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

ALOPEXY is een oplossing voor cutaan gebruik met als actief bestanddeel minoxidil dat haargroei stimuleert. Dit geneesmiddel is aangewezen in bepaalde gevallen van zogenaamde matige androgene alopecia (buitensporige haaruitval) bij mannen.
De aanbevolen dosering is 1 ml tweemaal daags, aan te brengen op de te behandelen hoofdhuid. De dagelijkse dosering mag niet meer zijn dan 2 ml, onafhankelijk van de grootte van de te behandelen plek. Frequentie van de toediening Breng 's ochtends 1 ml en 's avonds 1 ml aan. Verhoog de dosis of de frequentie van de toediening niet. Volg in elk geval nauwgezet de dosering. Wijze van toediening Cutane toepassing. Voor uitwendig gebruik. Was de handen zorgvuldig voor en na toediening van de oplossing. Breng aan wanneer het haar en de hoofdhuid volkomen droog zijn. Smeer het product met de vingertoppen volledig uit over de te behandelen plek, te beginnen van het midden van de te behandelen plek. Dien het product niet toe op een andere plaats op het lichaam.
- De werkzame stof in dit middel is minoxidil. 1 ml oplossing bevat 50 mg minoxidil. - De andere stoffen in dit middel zijn propyleenglycol*, 96% ethanol*, gezuiverd water. * (zie rubriek 2 " Alopexy 50 mg/ml oplossing voor cutaan gebruik bevat ").

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België