Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Accu chek aviva teststroken 50 6453970054

Accu chek aviva teststroken 50 6453970054
€ 25,75

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

De Accu-Chek® Aviva teststrip is groter dan de gemiddelde strip en daarom handzaam en eenvoudig te doseren, vooral voor mensen met een verminderde handfunctie of motoriek. De gele indicatie bij het testvenster zorgt ervoor dat je gemakkelijk kan zien waar de bloeddruppel moet worden aangebracht.
Meetresultaat binnen 5 seconden Kleine bloeddruppel: slechts 0,6µl Grote, eenvoudig te manipuleren Accu-Chek Aviva teststrips
De Accu-Chek Aviva teststrips met de Accu-Chek Aviva meter zijn bedoeld voor de kwantitatieve bepaling van glucose in vers capillair volbloed van de vinger, handpalm, onderarm en bovenarm als hulpmiddel bij het vervolgen van de doeltreffendheid van het reguleren van de glucosespiegel. De Accu-Chek Aviva teststrips met de Accu-Chek Aviva meter zijn bedoeld voor in-vitrodiagnostische zelfcontrole door mensen met diabetes. De Accu-Chek Aviva teststrips met de Accu-Chek Aviva meter zijn bedoeld voor in-vitrodiagnostisch gebruik door zorgverleners in een klinische omgeving. Het uitvoeren van de meting met veneus-, arterieel- en neonataal bloed is voorbehouden aan zorgverleners.
Was de handen met warm water en zeep, en droog ze goed af. Controleer de vervaldatum op de flacon teststrips. Gebruik geen vervallen teststrips. Plaats je teststrip in de bloedglucosemeter – de meter gaat vanzelf aan. Er is slechts een zeer kleine bloeddruppel nodig. Aanbrengen ter hoogte van het gele testveld. Binnen 5 seconden verschijnt je meetresultaat op het eenvoudig af te lezen display.
De verpakking Accu-Chek® Aviva teststrips bevat 50 teststrips.