Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

A. Vogel Prostaforcemed capsules 30st

A. Vogel Prostaforcemed capsules 30st
€ 18,99

Op voorraad

Max. aantal = 3
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

ProstaforceMed is een natuurlijke oplossing voor mannen met een vastgestelde goedaardige prostaatvergroting, die daardoor plasproblemen ervaren zoals: vaak, moeilijk en onvolledig plassen nachtelijk plassen nadruppelen een zwakke urinestraal Een goedaardige prostaatvergroting (benigne prostaathypertrofie) kan al vanaf het 45ste levensjaar voorkomen. Eén op de twee mannen krijgt er op 50-jarige leeftijd mee te maken. Een vergrote prostaat kan de urinebuis dichtdrukken, waardoor plasklachten ontstaan.
ProstaforceMed is een natuurlijk geneesmiddel dat plasproblemen, als gevolg van een vastgestelde vergrote prostaat, vermindert.
Neem 1 capsule per dag tijdens of na de maaltijd met water in. De capsules zijn door de kleine omvang gemakkelijk in te nemen. ProstaforceMed capsules kunnen langdurig gebruikt worden. Worden de klachten na 8 weken onafgebroken gebruik niet minder, of worden ze zelfs erger? Neem dan contact op met je arts.
Het actieve bestanddeel is een extract van de vrucht van de zaagbladpalm (Serenoa repens of Sabal serrulata). Een capsule van 480 mg bevat 320 mg extract. Extractiemiddel: ethanol 96% v/v. Andere bestanddelen (hulpstoffen) in dit middel zijn water, glycerol, gelatine, sorbitol, ijzeroxide rood, ijzeroxide zwart, ijzeroxide geel.