Covid-19 autotests en maskers nog steeds beschikbaar bij Multipharma! 

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

3M Micropore silicone tape 25,0mmx5m 1 st
€ 7,86

In stock

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Een nieuwe generatie hechtpleisters op basis van een silicone kleeflaag. Een pijnvrije en betrouwbare fixatie voor de meest kwetsbare huid.Verplaatsbaar en hypoallergeen. Minimaliseert de pijn bij het verwijderen. Speciaal voor de kwetsbare huid : • Kinderen, bejaarden • Personen allergisch voor andere adhesieven • Fixatie van vaak te vervangen verbanden
Geen huidbeschadiging: met de 3M™ Micropore Siliconen Hechtpleister bestaat er een minimaal risico op huidbeschadiging bij het verwijderen. Pijnloos verwijderen: door de unieke gepatenteerde sliconen kleeflaag kan de pleister zonder pijn worden verwijderd. Goede fixatie: plooibare pleister zorgt voor een betrouwbare hechting. Scheurbaar: in lengte en breedte dankzij de perforaties. Herpositioneerbaar: opnieuw aanbrengen zonder verlies van kleefkracht. Voorkomt geirriteerde huid: hypoallergeen adhesief zorgt voor een minimaal risico op dermatitis (huidonsteking) en andere huidproblemen.
De 3M™ Micropore Siliconen Hechtpleister is geschikt voor de fixatie van o.a. verbanden bij patienten met een (zeer) kwetsbare en/of risicovolle huid. In tegenstelling tot traditionele hechtpleisters blijft de kleefkracht van de 3M™ Micropore Siliconen Hechtpleister gedurende de fixatieperiode constant.