Covid-19 autotests en maskers nog steeds beschikbaar bij Multipharma! 

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

3M Cavilon spray 28ml
€ 17,31

In stock

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Cavilon Niet-prikkende Barrièrefilm is een polymerische oplossing die op de huid een uniforme film met unieke eigenschappen vormt. Het product is opgelost in een nieuw, niet cytotoxisch, niet bijtend solvent dat snel opdroogt. Deze waterbestendige siliconen/acrylaatfilm is kleurloos, transparant en wordt gekenmerkt door een goede zuurstof/waterdamp permeabiliteit. Deze huidbeschermer vormt na het aanbrengen op de huid, een uniforme film en beschermt intacte of beschadigde huid tegen irritatie veroorzaakt door incontinentie (ontlasting en/of urine) of lichaamsvloeistoffen en tegen huidbeschadiging veroorzaakt door kleeflagen ( herhaaldelijk tapen). Cavilon Niet-prikkende Barrièrefilm is aan te brengen met een swab (voor nauwkeurige applicatie) en een spray (voor grotere gebieden).
  • Vormt na het aanbrengen een uniforme filmlaag.
  • Beschermt intact of beschadigde huid tegen irritatie die wordt veroorzaakt door incontinentie, spijsverteringssappen, wonddrainage, kleefmiddelen en wrijving.
  • De film is kleurloos, transparant en laat zuurstof en damp door.
  • De film mag gebruikt worden bij volwassenen en bij kinderen vanaf 1 maand oud, in geval van decubitus wonden (graad 1 en 2 met weinig exsudaat), incontinentie, dermatitis, stoma, veneuze ulcera, adhesie trauma en bescherming van wondranden.
    De sprayflacon laat toe om grotere huidoppervlakken snel en economisch te beschermen. Voor grotere oppervlakken zoals stuit, benen, enz. Circa 170 verstuivingen per flacon.