Doe mee aan de RECUPILLS-challenge tussen de 5 en 30 juni. Meer info >

Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Allerderm pyoderm shampoo 200ml

Allerderm pyoderm shampoo 200ml
€ 23,75

Op voorraad

Max. aantal = 3
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

EIGENSCHAPPEN PYODERM® is een shampoo op basis van chloorhexidine en wordt geadviseerd als hygiëneproduct ter ondersteuning van de behandeling van huidinfecties bij de hond en de kat.
PYODERM-shampoo biedt antibacteriële en antischimmelwerking en helpt tegelijkertijd het evenwicht van het microbiële ecosysteem van de huid van uw huisdier te herstellen. Na het aanbrengen vormt PYODERM een beschermende film op het huid- en haaroppervlak, waardoor een adequate hydratatie van de huid wordt bevorderd.

Glycotechnologische technologie helpt de verspreiding van micro-organismen onder controle te houden en huidontsteking te verminderen.

Dankzij de doseerkap is PYODERM gemakkelijk te gebruiken, zodat u voor de onevenwichtige huid van uw viervoetige vriend kunt zorgen. Deze shampoo is ontworpen om de gezondheid van de huid van uw huisdier te behouden.
Bevordert de genezing van infecties en zorgt voor een gehydrateerde en gezonde vacht. PYODERM shampoo is geschikt voor katten en honden van alle leeftijden, inclusief puppy's en kittens. 
GEBRUIKSAANWIJZING Goed schudden voor gebruik. PYODERM® tot 1/10de verdunnen in lauw water en op de van te voren nat gemaakte vacht aanbrengen. Het product goed over de vacht verdelen. Masseer PYODERM® in de natte vacht en laat de shampoo goed schuimen. Spoel uit en herhaal de behandeling. Laat bij de tweede wassing de shampoo 5-10 minuten inwerken en spoel daarna goed uit. Beginnen met 2 keer per week te behandelen. Nadien kan dit op advies van uw dierenarts teruggebracht worden naar 1 keer per week. VOOR HONDEN EN KATTEN
Ingrediënten : Mild reinigend bestanddeel, Spherulieten®, Chloorhexidine, Chitosanide.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België