Onze apothekers leggen jou alles uit over de gezondheid van jouw huid. Ontdek ons dossier 🔎

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

XLS Platte buik 45+ tabl 30st
€ 28,51

Voorraad uitgeput

Max. aantal = 0
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Voor vrouwen in de (pre)menopauze die vaststellen dat hun lichaamssamenstelling gewijzigd is en vetweefsel in de buikstreek wensen te verliezen.
Werking: XL-S Kuur Platte Buik 45+ bevat verschillende plantenextracten die helpen bij: 1. De verbranding van de vetten in de buikstreek (knotswier, guarana); 2. Het ondersteunen van de spijsvertering (knotswier, guarana); 3. Het verschaffen van energie en vitaliteit (guarana, ginseng).
XL-S Kuur Platte Buik 45+ is ontwikkeld om vetweefsel in de buikstreek te verliezen wanneer vrouwen in de (pre)menopauze vaststellen dat hun lichaamssamenstelling gewijzigd is.
Twee tabletten per dag met een glas water inslikken, na het ontbijt. Voor een optimaal resultaat wordt een afwisselende en evenwichtige voeding aanbevolen, met een dagelijkse calorieopname van 1 500 kcal (voor vrouwen) of 2 000 kcal (voor mannen) en dient minstens 1;5 liter water per dag te worden gedronken. Het is belangrijk om de vijf volgende grondbeginselen in acht te nemen: Minstens 1,5 liter water per dag drinken. De hoeveelhuid zout, alcohol, vet- en suikerrijke voedingsmiddelen verminderen. 's Avonds een lichte maaltijd nemen zodat het lichaam 's nachts minder calorieën verbrandt. Drie maaltijden per dag nemen, met twee gezonde tussendoortjes om de stofwisseling te stimuleren. Voldoende tijd nemen om te eten. Regelmatig aan lichaamsbeweging doen om de overtollige calorieën te verbranden. Voorzorgsmaatregelen De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, noch een gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of de borstvoedingsperiode. Niet gebruiken in geval van allergie voor één of meerdere bestanddelen. Op een koele en droge plaats bewaren bij kamertemperatuur.
Vulstoffen (microkirstallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose) – Ascophyllum nodosum (knotswier) – Guarana-extract (Paullinia cupana zaad) – Ginseng-extract (Panax ginsing C.A. Meyer, wortel) – Anti-klontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat) – Kleurstoffen (titaandioxide, kopercomplex van chlorofyllinen).

Anderen bekekenook