- 10€ bij aankoop van min. 50€ op onze e-shop! Actie geldig t.e.m. 16/08/22 (09u00). Promo code: FUN 😄

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

XLS Medical Ultra 5 Gewichtsverlies capsules 180st
€ 99,99

Op voorraad

Actie geldig t.e.m. 16/08/2022 (09u00). Uitgezonderd geneesmiddelen & babyvoeding. Niet cumuleerbaar met andere promoties. 1 gebruik per klant.
Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

XLS Medical Ultra 5 helpt je vermageren: het vermindert je lichaamsvet en helpt je tot 5x meer gewicht te verliezen dan met een dieet alleen. Het bevat een uniek en gepatenteerd vezelcomplex van natuurlijke oorsprong, Okranol, dat zich bindt met vetten in je voeding. Hierdoor zal je lichaamsgewicht en de hoeveelheid aanwezig lichaamsvet verminderen. Het helpt je die overtollige centimeters rond heupen en dijen te verliezen.

XL-S Medical Ultra 5 verlaagt je BMI. Je kan je BMI makkelijk berekenen en bijhouden met volgende formule: BMI = gewicht (kg) / (lengte (m) x lengte (m)

XL-S Medical Ultra 5 vermindert centimeters op heupen en dijen tot wel -2 kledingmaten. Uiteraard is het resultaat afhankelijk van persoon tot persoon. XL-S Medical Ultra 5 helpt je op een gezonde manier afvallen en bevat een actief natuurlijk bestanddeel, OkranolTM . Het bevat geen toegevoegde smaak-of bewaarmiddelen. Het helpt je op een gezonde manier afvallen, als je het combineert met een evenwichtig dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Je hebt al effect na 1 maand, echter raden we aan om XL-S Medical Ultra 5, 3 maanden vol te houden om maximaal te vermageren. XL-S Medical Ultra 5 is klinisch getest en is een medisch hulpmiddel voor de behandeling en preventie van overgewicht en voor gewichtsbeheersing. Het helpt met andere woorden om te vermageren.

Verlaagt de BMI en vermindert het bestaande lichaamsvet

Verbetert het silhouet tot -2 kledingmaten en -20 cm op heupen en dijen

Gezond gewichtsverlies met resultaten na 1 maand.

Beschikbaar in 180 capsules

Efficiënt en gezond gewichtsverlies - klinisch bewezen – verlies tot 5x meer gewicht dan met een dieet alleen & met voordelen voor het lichaam.

Neem twee capsules XL-S Medical Ultra 5 drie keer per dag onmiddellijk na elke maaltijd (ontbijt, lunch en avondmaal) om de voordelen ervan volledig te benutten en maximaal te vermageren. (1 doos = 1 maand)

Indien u een maaltijd overslaat, neem toch uw capsule(s).

Overschrijd de hoeveelheid van zes tabletten per dag niet

We raden bij het gebruik van XL-S Medical Ultra 5 aan om voldoende te drinken gedurende de dag in combinatie met je dieet om optimaal te vermageren.

Okranol, een gepatenteerd vezelcomplex van natuurlijke plantenbronnen, Polyvinylpolypyrrolidon, Citroenzuur, Tricalciumfosfaat, Magnesiumstearaat.