🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Viruprotect coldspray 20ml
€ 19,95

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

ViruProtect Coldspray is bedoeld voor de mond en de keel, waar verkoudheidsvirussen voorkomen en zich vermenigvuldigen. ViruProtect Coldspray werkt door een film te vormen op het slijmvlies en zo een beschermende barrière te creëren. Deze barrière trekt verkoudheidsvirussen aan en sluit ze in, zodat ze niet kunnen binden aan menselijke cellen. Dit helpt het lichaam om ze op natuurlijke wijze te elimineren.
Een oplossing die glycerine, water, trypsine (kabeljauw), ethanol (< 1 %), calciumchloride, trometamol en menthol bevat.

Bevat geen suiker of bewaarmiddelen.
Te gebruiken bij blootstelling aan verkoudheidsvirussen of bij de gewaarwording van de eerste verkoudheidssymptomen. ViruProtect Coldspray kan de duur van de verkoudheid helpen verkorten als het middel in een vroege fase van de infectie wordt gebruikt. ViruProtect Coldspray verkleint de kans op het krijgen van een verkoudheid. ViruProtect Coldspray is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.
Begin ViruProtect Coldspray te gebruiken zo snel mogelijk nadat u de verkoudheidssymptomen voelt. Zet het gebruik voort tot de symptomen verdwenen zijn. Open uw mond en richt het mondstuk op uw keel. Druk het pompje in en verstuif 2 pufjes (1 dosis) om de 2 uur, tot 6 keer per dag zolang u blootgesteld bent aan het verkoudheidsvirus.
Een oplossing die glycerine, water, trypsine (kabeljauw), ethanol (< 1 %), calciumchloride, trometamol en menthol bevat. Bevat geen suiker of bewaarmiddelen.