Corona update: Ons team blijft tot uw dienst !
Een vertraging in de levering van uw bestelling of in een reactie van onze klantendienst is echter mogelijk. Klik hier voor ons speciaal Coronavirus-dossier >

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Vichy Liftactiv Micro Hyalu Patches 2st
€ 14,16
Price reduced from € 20,16 to

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Een unieke gepatenteerde technologie: de kracht van 160 micronaaldjes met zuiver gefragmenteerd hyaluronzuur om de oogcontour 's nachts te transformeren. De micropuntjes lossen zachtjes op in de opperhuid om rimpels en fijne lijntjes op te vullen en de oogcontour te revitaliseren.
Deze unieke oogverzorgingspatches zijn gemaakt voor vrouwen die technisch geavanceerde producten willen. Prestaties en perfectie zijn hun prioriteiten, daarom zijn ze wellicht ook geïnteresseerd in esthetische procedures. Deze nieuwe technologie biedt hen snelle en efficiënte resultaten.
Na één nacht zijn de rimpels en fijne lijntjes opgevuld, is de oogcontour gerehydrateerd en de blik ontspannen. Na vijf nachten is de huid gelift.

Geschikt voor alle huidtypes. 

Verwijder de beschermende film. Breng de patches aan op een gereinigde en afgedroogde huid, met de ogen open en ver genoeg van de onderste wimperlijn om optimaal comfortabel aan te voelen. Tokkel er lichtjes op om het hyaluronzuur goed te doen oplossen. Laat de patches de hele nacht zitten. Bij het ontwaken de patches voorzichtig verwijderen van de binnenste naar de buitenste ooghoek toe. 
HYDROLYZED HYALURONIC ACID