Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Vet aquadent anti plak drinkbare opl 250ml
€ 14,92

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 5
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via chat, email of contactformulier
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

FRISSE ADEM ANTITANDPLAK Vet Aquadent is een smakelijke oplossing ter bestrijding van tandplak, tandsteen en een slechte adem bij honden en katten. De anti-tandplakvloeistof kan eenvoudig aan het drinkwater van de hond of kat worden toegevoegd. Elke keer wanneer het huisdier drinkt, wordt het gebit automatisch verzorgd. De werkzame stoffen chloorhexidine en xylitol remmen de bacteriegroei in de mond en verhinderen daardoor de opbouw van tandplak. Daarnaast remt xylitol de vorming van tandsteen en zorgt het voor een frisse adem.

  • Frisse adem

  • Anti tandplak

GEBRUIKSAANWIJZING Voor honden en katten ouder dan 6 maanden. Afhankelijk van de inhoud van de drinkbak 5 ml toevoegen per 500 ml drinkwater. Bij iedere verversing van het drinkwater opnieuw VET AQUADENT toevoegen. Ververs het drinkwater iedere 24 uur, ook als niet alles is geconsumeerd.
INGREDIËNTEN Gezuiverd water, chloorhexidinedigluconaat 0,049%, xylitol 0,5%, glycerine, hydroxyethylcellulosegom, polysorbaat 20, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat en extract van gerstenmout.