-50% bij aankoop van min. 2 producten: Bioderma, Klorane, Avène, Nuxe. Kortingscode: FRANCE

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Uriage bariesun melk doree zelfbruiner 100ml
€ 13,55
Price reduced from € 15,05 to

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via e-mail of contactformulier
Reserveren in de apotheek? Binnenkort beschikbaar op onze nieuwe app

Productbeschrijving

Versterkt de goudbruine gloed Dankzij de unieke combinatie van twee actieve zelfbruiningsingrediënten (DHA en Erythrulose) straalt de huid al na 1 uur met een gelijkmatige en versterkte goudbruine gloed. Verlengt een goudbruine teint De effectiviteit van het zelfbruinen krijgt een extra boost door een kleur-verlengend ingrediënt om de natuurlijke kleur te versterken en de zelfbruining te verlengen.
IDEAAL VOOR Gezicht Lichaam -Versterkt de goudbruine gloed -Verlengt een goudbruine teint -Hypoallergeen -Niet-comedogeen (verstopt de poriën niet) -Alcoholvrij
Op het gezicht : spray het product eerst op uw handen en verdeel dan gelijkmatig over het gezicht, met extra aandacht voor de wenkbrauwen en haarwortels. Op het lichaam: spray en verspreid dan evenwijdig over het hele lichaam, zonder de voeten, achterkant van de knieën, de ellebogen en de polsen te vergeten. Was goed de handen na gebruik. Breng vaker aan, totdat de gewenste kleur is bereikt. Voor een perfecte, gelijkmatige kleur adviseren wij het gezicht en het lichaam eerst te scrubben met Uriage Gommage Intégral voordat u BARIÉSUN Brume Thermale Autobronzante aanbrengt en de huidverzorging compleet te maken met een hydraterende behandeling (AquaPRECIS of Suppléance). Aangezien deze spray geen beschermende filters heeft, raden wij u aan dit product te gebruiken in combinatie met Uriage sun care bij blootstelling aan de zon.