🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Tegaderm foam rol 10,0x60,0cm 1 90605
€ 24,93

Voorraad uitgeput

Maximaal te bestellen aantal:0
Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

Het 3M™ Tegaderm™ Foam is een niet-klevend sterk absorberend schuimverband voor matig tot sterk exsuderende, half diepe en diepe wonden. Dit niet-klevend verband is gemaakt van een niet-zwellend absorberend polyurethaanschuim en is op de achterkant bedekt met een ademende polyurethaanfilm. Deze film vormt een niet-doorlaatbare barrière tegen contaminatie van buitenaf en doorlekken van het exsudaat. Het verband kan lang kan blijven zitten met als voordeel dat de gebruikskost laag is. Het 3M™ Tegaderm™ Foam handhaaft een vochtig wondmilieu dat nodig is voor een optimale wondheling.
Sterk absorberend schuimverband met ademende film dat resulteert in uitstekend management van vocht Snelle absorptie - vermindert de kans op verweking van de huid Zwelt niet op - vermindert het risico van beschadiging van herstellend weefsel Gebruiksgemak - blauwe rooster en 3M logo geven de bovenkant aan van het verband Barrière voor exsudaat en bacteriën van buitenaf Beschikbaar in verschillende maten en vormen. Zoals een foamverband op rol voor grotere wonden (bestelnummer 90605) en een speciaal ingesneden foamverband voor tracheostomie en maagtubes, -sondes en, -drains (bestelnummer 90604)
Decubitus en neuropathische wonden Onder drukverbanden voor de behandeling van veneuze open benen Arteriële open benen Eerste en tweede graadsbrandwonden Rond insteekopeningen voor absorptie en bescherming Donorplaatsen Schaafwonden Ontvellingen

Anderen bekekenook