Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Tegaderm foam dressing 5,0x 5,0cm 10 90600

Tegaderm foam dressing 5,0x 5,0cm 10 90600
€ 12,99

Op voorraad

Max. aantal = 4
Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Het 3M™ Tegaderm™ Foam is een niet-klevend sterk absorberend schuimverband voor matig tot sterk exsuderende, half diepe en diepe wonden. Dit niet-klevend verband is gemaakt van een niet-zwellend absorberend polyurethaanschuim en is op de achterkant bedekt met een ademende polyurethaanfilm. Deze film vormt een niet-doorlaatbare barrière tegen contaminatie van buitenaf en doorlekken van het exsudaat. Het verband kan lang kan blijven zitten met als voordeel dat de gebruikskost laag is. Het 3M™ Tegaderm™ Foam handhaaft een vochtig wondmilieu dat nodig is voor een optimale wondheling.
Sterk absorberend schuimverband met ademende film dat resulteert in uitstekend management van vocht Snelle absorptie - vermindert de kans op verweking van de huid Zwelt niet op - vermindert het risico van beschadiging van herstellend weefsel Gebruiksgemak - blauwe rooster en 3M logo geven de bovenkant aan van het verband Barrière voor exsudaat en bacteriën van buitenaf Beschikbaar in verschillende maten en vormen. Zoals een foamverband op rol voor grotere wonden (bestelnummer 90605) en een speciaal ingesneden foamverband voor tracheostomie en maagtubes, -sondes en, -drains (bestelnummer 90604)
Decubitus en neuropathische wonden Onder drukverbanden voor de behandeling van veneuze open benen Arteriële open benen Eerste en tweede graadsbrandwonden Rond insteekopeningen voor absorptie en bescherming Donorplaatsen Schaafwonden Ontvellingen