Wegens de drukte kan je bestelling iets langer op zich laten wachten. Dank voor uw begrip.

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Systane Ultra Hydraterende oogdruppels zonder bewaarmiddelen 10ml
€ 14,39

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Momenteel vertraging met de levering
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

De Systane Ultra hydraterende oogdruppels bieden een snelwerkende oplossing voor droge ogen. De Systane Ultra wordt gebruikt bij matige, occasionele klachten. Deze droge-ogensymptomen kunnen veroorzaakt worden door omgevingsfactoren zoals de luchtkwaliteit, schermtijd en/of seizoensgebonden problemen.

De Systane Ultra oogdruppels beschermt het oogoppervlak. Het verlicht namelijk de symptomen van droge ogen en verbetert het gezichtsvermogen. Daarnaast bevochtigt het contactlenzen en helpt de vloeistof om stofdeeltjes te verwijderen die irritatie en/of ongemak kunnen veroorzaken. Het zorgt voor een tijdelijke verlichting van droogheid bij het dragen van contactlenzen (zowel voor als na het dragen van contactlenzen).

Zonder bewaarmiddelen

De Systane Ultra oogdruppels worden gebruikt voor de tijdelijke verlichting van branden en irritatie veroorzaakt door droogheid van het oog.

SYSTANE ULTRA Hydraterende Oogdruppels mag, naar behoefte, de hele dag door worden gebruikt.

Breng één of twee druppels in het oog (ogen) en knipper.

Wanneer tijdens het dragen van contactlenzen een lichte vorm van irritatie, ongemak of wazig zicht optreedt, breng dan 1 of 2 druppels in het aangetaste oog (ogen) aan en knipper 2 of 3 keer. Mag ook gebruikt worden vóór of na het dragen van de contactlenzen.

Een steriele oplossing die polyethyleenglycol 400, propyleenglycol, hydroxypropylguar, sorbitol, aminomethylpropanol, boorzuur, kaliumchloride en natriumchloride bevat.