Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Reactiv 400mg capsules 60st
€ 5,91
Price reduced from € 19,70 to

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal: 12
Gratis levering vanaf €55
Gratis levering in apotheek
Veilig betalen
Klantendienst via chat, contactformulier of telefoon
NIEUW : Reserveer uw producten in uw apotheek via onze app

Productbeschrijving

Reactiv Lichamelijke en geestelijke vermoeidheid REACTIV bevat twee zoetwatermicro-algen, spirulina en chlorella, die een hoge voedingswaarde hebben. Deze combinatie van spirulina en chlorella bevat een verbluffende concentratie van 63,8% plantaardige eiwitten die rijk zijn aan essentiële aminozuren. Het bevat ook vitamine B12 (55,2% van de ADH/3 capsules) en β-caroteen (56,4% van de ADH/3 capsules).
REACTIV bevat twee zoetwatermicro-algen, spirulina en chlorella, die een hoge voedingswaarde hebben. Deze combinatie van spirulina en chlorella bevat een verbluffende concentratie van 63,8% plantaardige eiwitten die rijk zijn aan essentiële aminozuren.
- Helpt om te gaan met stress, dagelijkse vermoeidheid, gebrek aan energie

- Voorziet in de behoeften aan essentiële aminozuren bij een vermageringskuur of tekorten als gevolg van een specifiek dieet (vegetariërs, veganisten, ouderen,…)

- Voorziet in de behoeften aan essentiële aminozuren bij personen met verhoogde behoeften (sporters, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven)
Gebruik Kinderen : 1 tot 2 capsules per dag Jongeren en volwassenen : 2 tot 3 capsules per dag Geschikt voor elke leeftijdsgroep (kinderen, volwassenen en ouderen). Geschikt voor zwangere vrouwen en/of vrouwen die borstvoeding geven (periode van vermoeidheid). Geschikt voor personen met voedingsintolerantie en voor personen met schildklierproblemen (zoetwateralgen). Voorzorgen bij gebruik De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervangmiddel voor een gevarieerde voeding. Voedingssupplement. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren.
Samenstelling Spirulina 350 mg, chlorella 50 mg. Stabilisator : plantaardig magnesiumstereaat. Capsule: gelatine, E171, E110, E122 (koosjer + halal)