Onze apothekers leggen jou alles uit over de gezondheid van jouw huid. Ontdek ons dossier 🔎

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Phytosun verstuiver pietra
€ 64,63

Voorraad uitgeput

Max. aantal = 0
Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

De Pietra Verstuiver is uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem voor de verstuiving van Essentiële Oliën in alle zachtheid. Vul het reservoir met water en voeg er enkele druppels Essentiële Oliën aan toe. Door de ultrasone trillingen verdampt de verstuiver dit aromatische water. Gebruik in de Pietra Verstuiver de pure Essentiële Oliën of Complexen voor verstuiving van Phytosun. Alle Essentiële Oliën van Phytosun dragen het BIO- en E.O.B.B.G.-kwaliteitslabel wat de beste resultaten geeft! Maak zelf een selectie van Essentiële Oliën om te verstuiven of ga voor één van de Phytosun Complexen die een aangepaste oplossing bieden in elke situatie. In de brochure van deze verstuiver vindt u alvast meer informatie over het gebruik van Essentiële Oliën. Het volledige gamma en tips voor het gebruik van Essentiële Oliën kunt u ontdekken op phytosun.be.
TECHNISCHE KENMERKEN: Inhoud: 200 ml Aanbevolen voor een volume van 75 m3. Dit komt ongeveer overeen met een oppervlakte van 30 m² Afmetingen: Ø 13.6 cm x H 16.6 cm Voorzien van een timer (60 minuten continue verstuiving of 120 minuten cyclische verstuiving) Inclusief Recupel bijdrage
Verstuiver voor Essentiële Oliën via ultrasone trillingen. Bevochtigt de lucht Lees aandachtig de bijsluiter en verpakking van de Phytosun Essentiële Olie die u wenst te verstuiven om de indicatie te raadplegen.
1. Plaats de verstuiver op een plat en stabiel oppervlak, verwijderd van de rand. 2. Verwijder het buitenste en het binnenste deksel van de verstuiver. 3. Giet mineraal water (fl es- of kraantjeswater) in het reservoir zonder overschrijding van het aangeduide maximumniveau (200 ml). 4. Voeg vervolgens enkele druppels Essentiële Oliën (3 tot 10 druppels) toe. 5. Plaats eerst het binnenste deksel en vervolgens het buitenste deksel terug op de verstuiver. 6. Steek de stekker van de adapter in de DC-aansluiting aan de onderkant van de verstuiver. 7. Sluit het apparaat aan op een stopcontact. WERKING: Vernevelingsfunctie 1. Druk één maal op het symbool AAN/UIT om de continue verneveling te starten. 2. Druk twee maal om de verneveling gedurende 1 uur te starten. De verstuiver wordt daarna automatisch uitgeschakeld. Ideaal bijvoorbeeld voor het slapengaan. 3. Druk drie maal om de cyclische verneveling te starten – 30 sec AAN / 30 sec UIT. De verstuiver vernevelt gedurende 2 uur en wordt daarna automatisch uitgeschakeld. 4. Druk vier maal om de verstuiver volledig uit te schakelen. Verlichtingsfunctie 1. Druk één maal op het symbool om de sfeerverlichting in te schakelen (7 kleuren). 2. Druk een tweede maal om uw favoriete kleur te kiezen. 3. Druk drie maal om het licht uit te schakelen.Opmerkingen:· Indien het waterniveau in het reservoir onvoldoende of zelfs uitgeput is, zal de verstuiver automatisch uitgeschakeld worden. Deze verstuiver kan ook gebruikt worden als sfeerverlichting door enkel op de lichtknop te drukken . ONDERHOUD Het is raadzaam om het water in het reservoir vaak te verversen en om de verstuiver één of twee keer per week te reinigen, vooral als u het verspreide aroma wilt veranderen. 1. Schakel het apparaat uit en trek de stekker uit. 2. Haal de covers weg en giet het water uit het reservoir in de richting van de pijl, in de tegenovergestelde richting van de luchtuitgang. Let op dat u het water niet in de luchtuitgang giet: dit zou de verstuiver beschadigen. 3. Reinig de binnenzijde van de verstuiver met een zachte doek en wat water. Gebruik geen corrosief detergent. U kan de verstuiver reinigen met een beetje citroenzuur of azijn. Reinig de keramische schijf met een wattenstokje en let er op dat u geen krassen maakt op de schijf. Doe dit wekelijks en vooral wanneer u het toestel gedurende een langere periode niet meer zal gebruiken. 4. De buitenzijde kan gereinigd worden met een licht vochtige doek, zodat er geen vocht binnendringt. Opgelet: Dompel het apparaat of de adapter nooit onder in water of een andere vloeistof bij het reinigen.

Anderen bekekenook