Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Philips Avent Anti-Colic zuigfles 260ml SCF813/14 +1 maand 1 stuk

Philips Avent Anti-Colic zuigfles 260ml SCF813/14 +1 maand 1 stuk
€ 8,68
€ 10,99

Voorraad uitgeput

Max. aantal = 0
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Philips Avent Antikrampjes met AirFree™-opening 1 fles 260 ml Speen voor langzame toevoer 1m+ SCF813/14 Gemaakt om krampjes, boertjes en reflux te voorkomen: De AirFree-opening is gemaakt om je baby te helpen minder lucht door te slikken. De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand, om je baby ook te kunnen voeden als hij rechtop zit. Door de hoeveelheid lucht die een baby inslikt te verminderen, kunnen veelvoorkomende voedingsproblemen zoals krampjes, boertjes en reflux worden voorkomen. Design dat voorkomt dat baby's te veel lucht inslikken: - Houd de melk binnen en de lucht buiten, voor horizontaal voeden. - Speen bevat melk, geen lucht. Klinisch bewezen: vermindert darmkrampjes en huilerig gedrag: - Antikrampjessysteem vermindert darmkrampjes en huilerig gedrag. Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken: - Eenvoudig schoon te maken en in elkaar te zetten, aangezien de AirFree-opening uit één deel bestaat. - Eenvoudig te gebruiken. - Speenvorm ontworpen om goed aan te leggen. Bijkomende voordelen: - Gebruik de fles met of zonder de AirFree-opening. - Spenen met verschillende toevoersnelheden verkrijgbaar. - Ontvang deskundig voedingsadvies met uGrow.
Gemaakt om krampjes, boertjes en reflux te voorkomen: De AirFree-opening is gemaakt om je baby te helpen minder lucht door te slikken. De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand, om je baby ook te kunnen voeden als hij rechtop zit. Door de hoeveelheid lucht die een baby inslikt te verminderen, kunnen veelvoorkomende voedingsproblemen zoals krampjes, boertjes en reflux worden voorkomen. Design dat voorkomt dat baby's te veel lucht inslikken: - Houd de melk binnen en de lucht buiten, voor horizontaal voeden. - Speen bevat melk, geen lucht. Klinisch bewezen: vermindert darmkrampjes en huilerig gedrag: - Antikrampjessysteem vermindert darmkrampjes en huilerig gedrag. Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken: - Eenvoudig schoon te maken en in elkaar te zetten, aangezien de AirFree-opening uit één deel bestaat. - Eenvoudig te gebruiken. - Speenvorm ontworpen om goed aan te leggen. Bijkomende voordelen: - Gebruik de fles met of zonder de AirFree-opening. - Spenen met verschillende toevoersnelheden verkrijgbaar. - Ontvang deskundig voedingsadvies met uGrow.
Gemaakt om krampjes, boertjes en reflux te verminderen. Houd de melk binnen en de lucht buiten, voor gemakkelijk horizontaal voeden.
"Reinig en steriliseer alle onderdelen vóór gebruik.

Vul je Philips Avent fles met melk
Plaats de AirFree-opening tussen de fles en de speen
Vul de speen door de fles ondersteboven te houden
Zorg ervoor dat de AirFree-opening naar boven is gericht terwijl je je baby voedt. Lijn de fles uit met de neus van je baby. Reinig en steriliseer de Philips Avent-fles en -speen na elk gebruik. Volg deze instructies voor het reinigen, steriliseren en bewaren van je Philips Avent-flessen en -spenen.

Instructies om je Philips Avent-fles en -speen te reinigen
Onder de kraan:

Maak de speen los van de fles
Reinig alle onderdelen met een zachte borstel (gebruik alleen een milde zeep)
In de vaatwasmachine

Maak de speen los van de fles
Plaats alle onderdelen op het bovenste rek van de vaatwasmachine (gebruik alleen een milde zeep of tablet)
Opmerking: Gebruik geen washandjes, (schuur)sponzen en borstels met uitsteeksels die het siliconenmateriaal kunnen beschadigen of veroorzaken dat de inkt van de fles komt. We raden je aan om de Philips Avent-flessen- en spenenborstel te gebruiken en ze voorzichtig schoon te maken.

Instructies voor het steriliseren in kokend water
Reinig de flessen altijd grondig voordat je ze steriliseert. Volg deze stappen voor het met kokend water steriliseren van de Philips Avent-fles en -speen.

Maak de speen los van de fles
Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook
Leg de onderdelen 5 minuten in kokend water
Zorg dat de onderdelen elkaar of de zijkant van de pan niet raken. Dit voorkomt vervorming en beschadiging.
Reinig de onderdelen indien mogelijk met de Philips Avent fles- en speenborstel. Gebruik geen bijtende of antibacteriële reinigingsmiddelen, chemische oplossingen of geconcentreerde schoonmaakmiddelen.

Instructies voor het steriliseren met de Philips Avent-sterilisator
Reinig de flessen altijd grondig voordat je ze steriliseert. Volg deze stappen voor het steriliseren van je Philips Avent-fles en -speen met de Philips Avent-sterilisator.

Maak de speen los van de fles
Steriliseer alle onderdelen volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing
Zorg ervoor dat de onderdelen elkaar niet raken. Dit voorkomt vervorming en beschadiging.
Steriliseer de spenen niet te lang. Hierdoor kunnen ze verzwakken.
Reinig de onderdelen indien mogelijk met de Philips Avent fles- en speenborstel. Gebruik geen bijtende of antibacteriële reinigingsmiddelen, chemische oplossingen of geconcentreerde schoonmaakmiddelen.

Opslag na reiniging
Laat spenen en Airfree™-openingen nooit in direct zonlicht of in de buurt van een warmtebron liggen. Laat ze ook nooit langer dan aanbevolen in ontsmettingsmiddelen liggen, omdat de onderdelen daardoor verzwakt kunnen raken. Laat alle onderdelen drogen in een afgesloten bak.

Tip van de expert
Haal na iedere voeding de fles uit elkaar en reinig alle onderdelen om de levensduur van je Philips Avent-fles te verlengen.

Opmerking:
De onderdelen van de fles kunnen verkleuren door kleurstoffen in de voeding. Dit is niet van invloed op de kwaliteit."
0% BPA, Polypropyleen, silicone

Anderen bekekenook