Ontvang een gratis Vichy Minéral gezichtsmasker bij je online aankoop! 🛒

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Paranix lotion 100ml + kam
€ 26,05

Voorraad uitgeput

Maximaal te bestellen aantal:0
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Van Paranix Lotion met dubbele werking, uitdroging en verstikking, is klinisch bewezen dat hij 100% van de luizen en neten in één behandeling doodt (incl. zorgvuldig kammen).
De meest doeltreffende anti-luizenbehandeling 100% doeltreffend in 15 min. *** Geurloos Geen resistentie mogelijk Ook beschikbaar in de vorm van een lotion.
Voor gebruik bij volwassenen en kinderen vanaf 6 maanden. 100 ml = maximaal 4 toepassingen, afhankelijk van de lengte van het haar.
STAP 1: controleer het DROGE haar nauwkeurig op luizen en neten met een luizenkam. STAP 2: breng VOLDOENDE Paranix Lotion gelijkmatig aan op het DROGE haar. Wacht 15 minuten. STAP 3: breng VOLDOENDE gewone shampoo aan op het (droog) behandeld haar. Masseer de shampoo goed in zodatdeze voldoende schuimt en spoel uit met water. STAP 4: Vóór het afdrogen kamt u het haar grondig met de luizenkam, om de luizen en neten te verwijderen. STAP 5: Controleer het haar na 7 dagen. Herhaal indien nodig de behandeling met Paranix. Bij een nieuwe of abnormale besmetting, moet de behandeling worden herhaald.
Minerale olie en dimethicone

Anderen bekekenook