🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Oxelio caps 60
€ 32,12

Voorraad uitgeput

Maximaal te bestellen aantal:0
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

OXELIO CAPSULES is een voedingssupplement dat een essentiële combinatie levert van natuurlijke carotenoïden, vitamines en mineralen. Zink, selenium en vitamine C en E dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Oxidatieve stress ten gevolge van zonnestraling speelt een rol bij overgevoeligheidsreacties op de zon en bij huidveroudering.
De Oxelio capsules zijn een voedingssupplement dat gebruikt wordt voor hun werking tegen vrij radicalen, om zo onze cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. De capsules bereiden de huid ook optimaal voor op het bruinen in de zon en verlengen ook de bruine kleur. De hydraterende formule werkt ook tegen huidveroudering en is dus uw ideale bondgenoot in de zomermaanden waarbij u een mooie bruine kleur wenst op een veilige manier.
Volwassenen: • voorbereiding op blootstelling aan de zon; • gevoelige of sterk blootgestelde huid; • in zones met sterke zonnestraling. RESULTATEN • Beschermt de huid tegen oxidatieve stress als gevolg van de zon* • Geeft de huid kleur
Eén doos volstaat voor twee maanden gebruik. 1 capsule per dag 's ochtends tijdens het ontbijt. Het is wenselijk de kuur 3 weken voor blootstelling te starten en ze voort te zetten tot 2 weken na het einde van de blootstelling. Droog en koel bewaren op een donkere plek.
Samenstelling - Per 1 capsule - % VNR* per 1 capsule Natuurlijk bètacaroteen - 4.8 mg - 100% Andere natuurlijke carotenoïden - 2.7 mg Selenium - 50 µg - 91% Zink - 10 mg - 100% Natuurlijke vitamine E - 12 mg - 100% Vitamine C - 80 mg - 100% Maceraat van tomaat in sojaolie - 300 mg - *Voedingswaardereferenties Ingrediënten : Oliemaceraat van soja (Glycine max) - tomaat (Solanum lycopersicum), omhulsel: visgelatine, ascorbinezuur, Volle teugen: glycerol, verdikkingsmiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren, zink-bisglycinaat, natuurlijke carotenoïden van oliepalm (Elaeis guineensis), seleniumgist, mengsel van tocoferolen, water, emulgator: sojalecithine, biergist, kleurstoffen: ijzeroxide, bevat derivaten van gerst.

Anderen bekekenook