Selecteer :
Ik heb een voorschrift

NiQuitin Minilozenge 2mg Nicotine Zuigtabletten 60st

NiQuitin Minilozenge 2mg Nicotine Zuigtabletten 60st
€ 23,45

Op voorraad

Max. aantal = 3
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 3
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

NiQuitin Minilozenge is een zuigtablet die jouw drang naar een sigaret vermindert. De kleine zuigtabletten lossen in ongeveer 10 minuten op in je mond, waardoor je zin in een sigaret onderdrukt wordt. NiQuitin Minilozenge helpt je te weerstaan aan de behoefte om te roken, op ieder moment van de dag en waar je ook bent. De zuigtabletjes zijn suikervrij en hebben een frisse muntsmaak. Dankzij het handige pocketformaat is deze nicotinevervanger makkelijk om mee te nemen en geschikt om discreet je trek in een sigaret onder controle te houden. Aanbevolen voor rokers die 20 sigaretten of minder per dag roken. Geschikt om onmiddellijk te stoppen met roken of voor een geleidelijke afbouw. Samen met NiQuitin versterk je je kansen om te stoppen met roken.
Vermindert de plotse drang naar een sigaret, op elk moment van de dag.
Lost op in ongeveer 10 min. in de mond.
Suikervrij en frisse muntsmaak.
Klein en discreet.
Makkelijk om mee te nemen.
Om mensen te helpen bij het stoppen met roken.
Geschikt voor rokers die 20 sigaretten of minder per dag roken.
Telkens wanneer je zin hebt in een sigaret, neem dan een zuigtablet en verplaats deze regelmatig van de ene kant van de mond naar de andere tot hij volledig is opgelost. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Niet op de zuigtablet kauwen of doorslikken. Niet eten of drinken tijdens het gebruik van de zuigtablet.
Volwassenen (18 jaar en ouder) :
Onmiddellijk stoppen met roken:
De zuigtabletten moeten 6 weken lang gebruikt worden om te breken met de gewoonte van het roken. Daarna moet het gebruik van de tabletten geleidelijk verminderd worden. Als je eenmaal bent gestopt met het gebruik ervan kan het zijn dat je af en toe plotseling behoefte hebt aan een sigaret. Op dergelijke momenten kan je weer een zuigtablet innemen.

Minder roken en dan pas stoppen:
Als je een sterke drang voelt om te roken, neem een NiQuitin Minilozenge in plaats van een sigaret om jouw verlangen te helpen beheersen. Verminder zoveel mogelijk het aantal sigaretten dat je per dag rookt. Als het je na 6 weken niet lukt om het aantal sigaretten dat je dagelijks rookt te verminderen, praat je best met een gezondheidsbeoefenaar.

Combinatietherapie:
Combineer de NiQuitin Minilozenge 2 mg zuigtabletten met de NiQuitin Clear Patch indien je een zware roker bent, na een vorig gebruik van een nicotinevervanger opnieuw bent beginnen te roken, of indien 1 vorm van nicotinevervangende therapie onvoldoende is om je drang naar een sigaret onder controle te houden. NiQuitin Clear Patch is een discrete nicotinepleister die 24 uur lang jouw verlangen naar een sigaret onderdrukt, ook tijdens het ontwaken. Samen met NiQuitin versterk je je kansen om te stoppen met roken.
Voor de combinatietherapie wordt aanbevolen om slechts één orale vorm te gebruiken per 24 uur.
De werkzame stof in dit geneesmiddel is nicotine. Elke zuigtablet bevat nicotineresinaat dat overeenkomt met 2 mg nicotine. De andere stoffen in dit geneesmiddel zijn mannitol (E421), natriumalginaat (E401), xanthaan gum (E415), kaliumwaterstofcarbonaat (E501), calcium polycarbophil, natriumcarbonaat (E500), kalium acesulfaam (E950), pepermunt smaakstof (menthol racemisch, pepermuntolie, acacia), magnesiumstearaat (E470b) en sucralose.

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België