Covid-19 autotests en maskers nog steeds beschikbaar bij Multipharma! 

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Nexcare 3m coldhot cold instant double 2 n1574du
€ 6,88

In stock

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Het Nexcare™ instant coldpack is speciaal bedoeld voor noodsituaties en is perfect voor onderweg. Bewaar er één in je EHBO-kastje, in de auto, in je picknickmand, in je rugzak of reistas en houd er eentje bij de hand tijdens sportevenementen. De Nexcare instant coldpacks kunnen onmiddellijk geactiveerd worden door erop te drukken. Ze zijn ideaal voor de behandeling van kleine builen, blauwe plekken, spierpijn, overbelasting, verstuiking, spanningshoofdpijn en insectenbeten.
-Koud kompres in een handomdraai, voor pijnverlichting in noodsituaties - Ideaal voor kleine builen, blauwe plekken, spierpijn, overbelasting, verstuikingen, spanningshoofdpijn en snijwonden -Bestemd voor eenmalig gebruik - Bij uitstek geschikt voor atleten, coaches, ouders en actieve mensen onderweg - Geen koeling nodig voor gebruik - De verpakking bevat 2 instant coldpacks
Nexcare™ ColdHot Cold Instant is ons koud gelkompres, speciaal ontworpen voor noodgevallen. Het wordt geactiveerd met een eenvoudige druk, dus er is geen koeling nodig voor gebruik.