Ontvang een gratis Vichy Minéral gezichtsmasker bij je online aankoop! 🛒

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

New Nordic Active Liver leverfunctie 30comp
€ 26,85

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Leverfunctie¹, vetstofwisseling² en afslanken³ Complete kruidencombinatie van artisjok, kurkuma, melkdistel en zwarte peper Active Liver™ kan uw lever helpen ondersteunen als u een 'vet leven' leidt. De lever is het grootste interne orgaan in het menselijk lichaam en ondersteunt de reiniging van het lichaam. De tablet bevat een complete en unieke kruidenextractcombinatie voor de leverfunctie en stofwisseling¹. De kruidenextracten van melkdistel, artisjok, kurkuma en zwarte peper zijn aangevuld met de vitamine choline. Van de dagelijkse 'levervitamine' Active Liver hoeft u slechts 1 tablet per dag in te nemen. Choline¹ draagt bij aan de instandhouding van de een normale leverfunctie en de natuurlijke extracten van melkdistel en artisjok ondersteunen de lever- en galfunctie. Daarnaast zorgt het gehalte aan kurkuma² voor het behoud van een normale leverfunctie en vet- stofwisseling. De artisjok³ in Active liver draagt bij aan gewichtsbeheersing. Het ondersteunt de reinigende werking van de lever en stimuleert het afslanken.
Ingrediënt Per 1 tablet  • Melkdistelextract (Silybum marianum L.) gestandaardiseerd tot 80% mariadistel 250 mg

  • Artisjokextract (Cynara scolymus L.) 13,5:1 overeenkomend met 2997 mg kruid 222 mg

  • Kurkumaextract (Curcuma longa L.) 10:1 overeenkomend met 1500 mg wortel 150 mg

  • Zwarte peper (Piper nigrum L.) 40% piperine 10 mg

  • Choline 85 mg

Gebruik 1 tablet per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: we adviseren u professioneel advies in te winnen als u zwanger bent, borstvoeding geeft of aan allergieën lijdt. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.
Ingrediënt Per 1 tablet Melkdistelextract (Silybum marianum L.) gestandaardiseerd tot 80% mariadistel 250 mg Artisjokextract (Cynara scolymus L.) 13,5:1 overeenkomend met 2997 mg kruid 222 mg Kurkumaextract (Curcuma longa L.) 10:1 overeenkomend met 1500 mg wortel 150 mg Zwarte peper (Piper nigrum L.) 40% piperine 10 mg Choline 85 mg