Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Multipharma Cold-hot pack 12X29cm + beschermhoes 1st

Multipharma Cold-hot pack 12X29cm + beschermhoes 1st
€ 10,95

Op voorraad

Ontdekkingsaanbod: -20% bij aankoop van 1 Multipharma-product met code Multi20. Geldig op het goedkoopste product t.e.m. 31/12/2023.
Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Het Multipharma cold-hot kompres is speciaal ontworpen voor een warme en koude toepassing. Koud verlicht het de pijn bij zwellingen, kneuzingen en lichte ontstekingen aan spieren of gewrichten. Indien warm gemaakt, verlicht het spierpijn, krampen, menstruatiepijn en nek-en rugklachten.

Warme en koude toepassing

Herbruikbaar

Inclusief handige niet-gewoven hoes

Het Cold-hot pack van Multipharma heeft een dubbele functie: 

Indien het pack koud is, verlicht het de pijn bij zwellingen, kneuzingen en lichte ontstekingen aan spieren of gewrichten. Indien het pack warm wordt gemaakt, verlicht het spierpijn, krampen, menstruatiepijn en nek-en rugklachten.

Plaats tussen kompres en huid altijd een doekje. Niet langer dan 20 minuten toepassen en tussen de behandelingen 30 minuten pauze aanhouden.

Bij koude toepassing: het kompres 2 uur in de vriezer leggen. Haal het kompres uit het vriesvak en schuif het in de bijgeleverde hoes of een dunne doek. Leg het kompres (maximaal 20 minuten) op het pijnlijke lichaamsdeel.

Bij warme toepassing:

- In water: Leg het kompres ca. 5 minuten in heet water met een temperatuur van maximaal 80 °C. Verdeel de gel gelijkmatig over het kompres. Haal het kompres uit het water, droog af en plaats in de bijgeleverde hoes of dunne doek. Leg het kompres (maximaal 20 minuten) op het pijnlijke lichaamsdeel.

- In magnetron: Stel de magnetron in op ontdooistand (maximaal 600W). Verdeel de gel gelijkmatig over het kompres en plaats het kompres maximaal 2 minuten inde magnetron. Blijf tijdens het opwarmen bij de magnetron. Zodra het kompres begint op te zwellen de magnetron direct uitschakelen! Haal het kompres uit de magnetron en schuif het in de bijgeleverde hoes of een dunne doek. Leg het kompres (maximaal 20 minuten) op het pijnlijke lichaamsdeel.

Bij hart-, vaat-, en suikerziekten moet er altijd een arts geraadpleegd worden. Niet gebruiken bij kinderen onder 3 jaar, hulpbehoevenden, zieken of hitte-en/of koudegevoelige personen. Een beschadigd kompres in geen geval opnieuw gebruiken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De gebruiksaanwijzing op het kompres aandachtig lezen.

Zie verpakking.

OT0310-1: cold-hotkompres 12 x 29 cm

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België