🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Magnesium 500 be life pot gel 50
€ 11,20

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:3
Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Magnesium draagt bij tot energie productie, tot de goede werking van het zenuwgestel en de spieren Veelzijdig magnesium ! Magnesium beschikt over zeer veel eigenschappen en speelt een belangrijke rol in het optimale verloop van bijna alle lichaamsfuncties: neemt deel aan de energieverdeling, de werking van het zenuwstelsel, de psyche, de spieren….Meer concreet, magnesium zorgt voor een betere tonus en bevordert de ontspanning. Magnesium bevordert het spiercomfort maar ook de concentratie. Magnesium vermindert stress, nervositeit en melancholie door te zorgen voor evenwicht in het zenuwstelsel. Magnesium helpt zowel bij het ontwaken met voldoende energie om aan de dag te beginnen, als bij het inslapen en het genieten van een betere nachtrust! Vergeet ook niet dat magnesium deelneemt aan de fixatie van calcium en dus ook zorgt voor stevige botten. Magnesium 500 en Magnesium magnum zijn alleen verschillende producten door hun inhoud per capsule waarbij Magnesium magnum is aanbevolen bij personen met een groot tekort aan magnesium. Door het verwerken van magnesium in zuurresitente gelulen, kan magnesium de barrière van de maag passeren en zorgen voor een optimale assimilatie. Magnesium draagt bij tot : de vermindering van vermoeidheid en moeheid de goede werking van het zenuwstelsel een normaal energieleverend metabolism een goede werking van de spieren een gezonde psychologische functie de instandhouding van gezonde botten en tanden. Magnesium speelt een rol in het celdelingsproces.
Dosering: 1 tot 3 gelules per dag, tijdens de maaltijd of op medisch advies.Veiligheidsinstructies: Geen langdurig gebruik zonder medisch advies De aanbevolen dagelijkse dosis respecteren Kan geen gezonde en evenwichtige voeding niet vervangen Droog en in het donker bewaren Optimale bewaartemperatuur: 15 - 25°C Interacties en tegen indicaties: Volgens medisch advies bij nierstoornissen of bij overschrijden van de RI met verscheidene of meerdere dosissen. Kan in de aanbevolen dosissen worden gebruikt door personen die aan nierstenen en galstenen lijden.
Actieve componenten : Magnesium bisglycinaat : Fysiologische drager voor een optimale opnameFree: Gluten / Lactose / Sacharose / Gist / Zetmeel / Zout Samenstelling: Mg bisglycinaat 10% 500 mg Gel. : Plantaardige pullulan Voedingsinformatie 3 caps. RI* Mg 150 mg 40% * Referentie-innames