Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Meme silicium vao donkerblauw 10ml

Meme silicium vao donkerblauw 10ml
€ 11,40

Voorraad uitgeput

Max. aantal = 0
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Marineblauw is een rijke, diepe kleur die het hele jaar door gedragen kan worden en alle huidtinten tot hun recht laat komen. Het dragen van deze kleur is een manier om een stijl aan te nemen die zowel tijdloos als uiterst elegant is. Een perfect dekkende vernis verrijkt met siliconen Siliconen om broze of breekbare nagels te versterken en te verharden, en een ondoorzichtige laag in twee lagen: onze marineblauwe nagellak heeft alles wat je nodig hebt om je nagels te verzorgen en te beschermen tegen UV-stralen. Mechanische UV-bescherming (zonder chemische filters) die werkt als een klein gewaad voor je nagels om te voorkomen dat ze donkerder worden. Een marineblauwe nagellak die is goedgekeurd voor zwangere vrouwen, "10-vrij" en veganistisch. Moeten we nog meer zeggen? Oh ja, hij is ook nog eens gemaakt in Frankrijk, net als al onze nagellakken en huidverzorgingsproducten!

De nagellakken met silicium zijn tot 83,5% biogebaseerd en versterken slappe, afbrekende of gegroefde nagels. Breng 2 laagjes van deze ondoorschijnende lak aan om je nagels mechanisch te beschermen tegen UV. 

Vegan nagellak dat beschermt tegen UV-stralen en de nagels respecteert, beschermt en versterkt.

Geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Hoe breng je je nagellak aan? Een complete manicure bestaat uit : Een laag beschermende siliconen base coat 2 lagen marineblauwe siliconenlak voor een dekkende kleur Een laag siliconen top coat om alles in te sluiten Wacht 2-3 minuten tussen elke laag en breng na het aanbrengen van de toplaag een druppel lakdroogolie aan om de droogtijd van je manicure aanzienlijk te verkorten en je mooie marineblauwe manicure te beschermen tegen vroegtijdige schilfertjes en scheurtjes! Als je onze gebruiksaanwijzing volgt, kun je onze siliconenlakken naar schatting 30 keer gebruiken! We raden je aan om je nagellak in een goed geventileerde ruimte aan te brengen en buiten het bereik van kinderen te houden. Maak je routine compleet met : Silicon Protective Base, om je nagels te beschermen en te versterken. Siliconen top coat, om je nagellak langer houdbaar te maken, een hoogglanzende finish te geven en je nagels te versterken. Nagellak droger olie, om je nagellak sneller te laten drogen. Acetonvrije, 100% natuurlijke nagellak remover olie om make-up op milde wijze van je nagels te verwijderen.
Een marineblauwe lak met een voorbeeldige samenstelling Onze Marine Blue Silicium nagellak heeft een 72% formule van biologische oorsprong en belangrijke actieve ingrediënten om de nagels te versterken en te respecteren. Silicium: een echte organische lijm, silicium versterkt en verhardt de meest kwetsbare nagels. Natuurlijke oplosmiddelen: onze nagellak is geformuleerd met natuurlijke oplosmiddelen afkomstig van aardappelen, tarwe, maïs en maniok, dus zacht voor je nagels en je gezondheid, en heeft dezelfde kwaliteiten en houdbaarheid als een traditionele nagellak. Beweeg je muis over de ingrediënten om hun herkomst en functie te zien: BUTYLACETAAT , ETHYLACETAAT , NITROCELLULOSE , ADIPINEZUUR/NEOPENTYLGLYCOL/TRIMELLIETZUURANHYDRIDECOPOLYMEER , ACETYLTRIBUTYLCITRAAT , ALCOHOL , ISOPROPYLALCOHOL , AMMONIUMIJZERFERROCYANIDE (CI 77510), STEARALKONIUMBENTONIET, DIMETHYLOXOBENZO-DIOXASILAAN , SILICIUMDIOXIDE, FOSFORZUUR , SORBINEZUUR , DIACETONALCOHOL , TITAANDIOXIDE (CI 77891), IJZEROXIDEN (CI 77499), GEEL 5 MEER (CI 19140)

Anderen bekekenook

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België