Selecteer :
Ik heb een voorschrift

Lierac Teint Perfect Skin fluide 04 beige bronze 30ml

Lierac Teint Perfect Skin fluide 04 beige bronze 30ml
€ 30,80

Voorraad uitgeput

Max. aantal = 0
delivery Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Toon de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift​
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Een textuur van de nieuwe generatie die de onvolmaaktheden van de teint neutraliseert en tegelijkertijd de huid gladstrijkt en opvult. De textuur is gemakkelijk en snel aan te brengen en smelt samen met de huid voor een poederachtige finish en een instant professioneel effect.Het resultaat is het effect van een blote huid met een egale, natuurlijke uitstraling.
Indicaties:- Voor een egale, natuurlijke uitstraling- Voor het neutraliseren en tegelijkertijd de huid gladstrijkt
De Perfectionerende Verhelderende Fluid op een droge en gehydrateerde huid aanbrengen met de vingertoppen, een platte kwast of een sponsje, naar gelang uw voorkeur. Met de vingertoppen: Stap 1 :Een kleine hoeveelheid product aanbrengen op de verschillende delen van het gezicht (voorhoofd, wangen, kin). Stap 2 :Het product met de vingertoppen uitwerken van de binnen- naar de buitenkant van het gezicht tot aan de hals en de oren om kleurverschil te voorkomen.Tips van de make-up artist:Het aanbrengen met de vingertoppen biedt een ontspannen en intuitieve "huid op huid" massage.Platte kwast:Stap 1 :Het product op de rug van de hand aanbrengen en laten doordringen in de haren van de kwast.Stap 2 :Voor een egaal resultaat, uitwerken op elke gezichtshelft (rechts en links) .Stap 3 :Op het midden van het gezicht beginnen en het product naar buiten uitwerken, tot aan de hals en de oren.Tips van de make-up artist:Het aanbrengen door effleurages met een kwast zorgt voor een "sluierachtige" finish voor diegenen die het stralend effect subtiel willen benadrukken. Sponsje :Stap 1 :De gewenste hoeveelheid product aanbrengen op de brede kant van het vooraf bevochtigde sponsje. Stap 2 :Het product met deppende bewegingen aanbrengen op de verschillende delen van het gezicht (voorhoofd, kin, wangen). Stap 3 :Op het hele gezicht inwerken voor een gelijkmatige verdeling, zonder de hals en de oren te vergeten. Stap 4 :Met de dunne kant van het sponsje de neusvleugels perfectioneren en onvolmaaktheden camoufleren.Tips van de make-up artist:Het aanbrengen met lichte klopbewegingen is zacht en ideaal voor de droge en gevoelige huid.
AQUA/WATER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TITANIUM DIOXIDE [NANO], POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, BENTONITE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) NUT EXTRACT, ARACHIDYL ALCOHOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ALUMINIUM STEARATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, ISODECYL NEOPENTANOATE, DIISOPROPYL SEBACATE, LAURYL LACTATE, PARFUM/FRAGRANCE, JOJOBA ESTERS, HYDROXYACETOPHENONE, BEHENYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, ALUMINA, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID, CHLORPHENESIN, ARACHIDYL GLUCOSIDE, SUCROSE PALMITATE, XANTHAN GUM, HYDROGENATED LECITHIN, CETYL PALMITATE, POLYSORBATE 80, SORBITAN STEARATE, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYALURONATE, GLYCERYL LINOLEATE, SODIUM HYDROXIDE, YEAST EXTRACT/EXTRAIT DE LEVURE, ACACIA DECURRENS FLOWER WAX, POLYGLYCERIN-3, SODIUM BENZOATE, BHT. POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PALMITOYL, TETRAPEPTIDE-10, TIN OXIDE.1533A.

Anderen bekekenook

Betaalmethodes

Volg ons

*Uw % voordeel wordt berekend door onze Gele Prijzen te vergelijken met de aanbevolen prijzen van de leveranciers

Algemene voorwaarden                 Privacy Policy             

Aggregatie 1/2/237708 - Apotheker MCHEIK D./LEPAN A./BOERS S. - 3225299159 - APB 237708 - Buitenplas 19 - 1600 Sint-Pieters-Leeuw België - BTW: BE 0866.855.346 - Openingsuren apotheek: maandag-vrijdag 09:00-12:30 en 14:00-18:00
Apotheek van wacht : https://www.apotheek.be/ Copyright © 2006-2023 | Multipharma CV - Marie Curie square 30 - 1070 Brussel België