Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Lierac Sunissime beschermende fluide gelaat SPF30 40ml

Lierac Sunissime beschermende fluide gelaat SPF30 40ml
€ 25,33
€ 32,90

Op voorraad

Max. aantal = 1
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

SUNISSIME DYNAMISERENDE BESCHERMENDE FLUID SPF30 Dynamiserende beschermende fluid SPF30 Globale anti-ageing Anti-ageing zonnegamma dat de huid dynamiseert en beschermt tegen het hele zonnespectrum.

De Laboratoria Lierac ontwikkelden het eerste Anti-Ageing zonbeschermingsgamma met de Global Protect en Energy-technologie dat beschermt tegen het hele spectrum van zonnestralen en de huid tegelijk verkwikt.

De verzorgende zonneproducten Sunissime hebben een globaal anti-ageing beschermend effect tegen UVB-stralen en korte en lange UVA-stralen. Maar ook tegen infrarood en zichtbaar licht dat verantwoordelijk is voor het erger worden van de zichtbare tekenen van lichtgeïnduceerde veroudering (rimpels, huidverslapping en vlekken).

De verzorgingsproducten zijn verrijkt met een verfraaiend en verkwikkend complex van protaurine, hyaluronzuur en een bruinactiverend peptide. De verzorgende zonneproducten hebben een fijne en romige actieve textuur. Ze vormen op de huid een onzichtbaar laagje dat onmiddellijk en doeltreffend beschermt


Resultaten:

De huid wordt gestimuleerd en haar kwaliteit verbetert zodat een sublieme bruine kleur ontstaat.

Voor het gelaat.

Voor een globaal anti-ageing beschermend effect tegen UVB-stralen en korte en lange UVA-stralen.

Voor het zonnen royaal aanbrengen op gezicht en decolleté. Het product regelmatig opnieuw aanbrengen. Niet te lang in de zon blijven. Baby's en jonge kinderen niet aan de zon blootstellen.
Globale bescherming [UVA, UVB, Infrarood et Zichtbaar licht] Protaurine: de huid wordt beschermd en gedynamiseerd en is van betere kwaliteit. Complementaire actieve bestanddelen Hyaluronzuur: maakt de huid glad en vol en hydrateert intens. Bruinactiverend peptide: voor een mooiere bruine kleur.