🌞 Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! 🦟

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Lierac Rosilogie Neutraliserende Crème 40ml
€ 32,14

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:2
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

ROSILOGIE NEUTRALISERENDE CRÈME Neutraliserende crème Corrigeert roodheid DE VERZORGENDE CRÈME DIE DE 3 SOORTEN ROODHEID AANPAKT: plotse tijdelijke roodheid – diffuse roodheid – roodheid met zichtbare bloedvaatjes De crème Rosilogie is geïnspireerd op het medisch neurowetenschappelijk onderzoek*. Hij biedt een specifieke oplossing voor roodheid in elk stadium van zijn ontwikkeling. Het neurokalmerende peptide werkt in op plotse roodheid, het ontstekingsremmende dextran tegen diffuse roodheid en de vaatvernauwende ruscus tegen roodheid met zichtbare bloedvaatjes. Naargelang de toepassingen worden de 3 soorten roodheid geneutraliseerd. De actieve textuur werd verrijkt met onmiddellijk kalmerende galamboter en groene corrigerende pigmenten die de roodheid onmiddellijk camoufleren en de teint egaliseren. Het bloemen- en muskusparfum met jasmijn, gardenia en muskus versterkt het kalmerende effect op de huid. *Disciplines die het zenuwstelsel, zijn structuur, zijn functioneren en zijn impact op organen waaronder de huid onderzoeken.

Gebaseerd op medisch neurowetenschappelijk onderzoek

Viseert de 3 soorten roodheid: plotselinge rode vlekken van voorbijgaande aard, diffuse roodheid of roodheid met zichtbare bloedvaatjes.

- Voor gezicht

- Voor plotselinge rode vlekken van voorbijgaande aard, diffuse roodheid of roodheid met zichtbare bloedvaatjes

De crème 's ochtends en/of 's avonds op het gezicht aanbrengen en indien nodig herhalen op fragiele plekjes.
Actieve bestanddelen afkomstig van het beste uit wetenschap en natuur. Neurokalmerend peptide: tegen plotse tijdelijke roodheid. Reguleert de respons van de neuronen om de tolerantiedrempel van de huid te verhogen. Dextran: tegen diffuse roodheid. Vermindert ontstekingen. Ruscus: tegen roodheid met zichtbare bloedvaatjes. Vermindert de vasodilatatie en verhoogt de weerstand van de haarvaatjes. Prebioticum: versterkt de ecoflora van de huid. Versterkt de weerstand aan de bron.