Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Lierac Premium Yeux-Oogcontourverzorging 15ml

Lierac Premium Yeux-Oogcontourverzorging 15ml
€ 49,27
€ 64,00

Voorraad uitgeput

Max. aantal = 0
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

PREMIUM YEUX – OOGCONTOURVERZORGING Oogcontourverzorging Absoluut anti-ageing effect Deze smeltende en fluwelige verzorging bevat een hoge dosis dermatologisch actieve bestanddelen en ontzwellende en drainerende plantaardige extracten om de oogcontouren een globale anti-ageing oplossing te kunnen bieden.

Gebaseerd op onderzoek in de herstellende geneeskunde

Globale anti-ageing gezichtsverzorgingen met een corrigerende werking op alle tekenen van veroudering: diepe rimpels, verlies van stevigheid, vermoeidheid, vlekken, poriën, huidkorre

Oogcontourverzorging 

Absoluut anti-ageing effect

Deze smeltende en fluwelige verzorging bevat een hoge dosis dermatologisch actieve bestanddelen en ontzwellende en drainerende plantaardige extracten om de oogcontouren een globale anti-ageing oplossing te kunnen bieden.

Corrigeert alle tekenen van veroudering: diepe rimpels, minder stralende teint, wallen en kringen. Verheldert de ogen.


Klinisch bewezen effect:

- Vermindert de totale gerimpelde oppervlakte bij 75%* van de vrouwen

Effect vastgesteld door de consumenten:

- Onmiddellijk opspannend effect, 82%**

- Minder rimpels en lijntjes, 78%**

- Minder kringen, 76%**

- Minder wallen, 75%**

- Tegen rimpels

- Voor de oogcontouren

Deze uitzonderlijke en zeer zachte oogcontourverzorging wordt 's ochtends en/of 's avonds na het reinigen van de ogen aangebracht. Hij is 's ochtends ideaal om de trekken glad te maken en de ogen te verhelderen. 's Avonds staat hij garant voor een intens herstellend effect. Delicaat verdelen op de oogcontouren zonder het bovenste ooglid te vergeten. Van de binnenkant naar de buitenkant van het oog uitwerken en vervolgens lichtjes kloppen met de vingertoppen.
Deze niet-vette verzorging corrigeert tekenen van veroudering van de oogcontouren dankzij haar herstructurerende, drainerende en ontzwellende eigenschappen. B-Relaxor-Complex met botuline-like effect gedoseerd op 10%: exclusieve combinatie van LIERAC van een botuline-like peptide en een extract van zoethoutblad om hardnekkige expressierimpels te verminderen, diepe rimpels te vullen en huidverslapping te bestrijden. Oplossing van puur hyaluronzuur gedoseerd op 10%: vullend referentiebestanddeel dat de huid onmiddellijk gladmaakt en zichtbaar voller maakt . - Extracten van zeldzame zwarte bloemen (zwarte orchidee, Black Baccara-roos en zwarte papaver): zeldzame en kostbare extracten met beschermende en antioxiderende eigenschappen. Extracten van zwarte bessen: extracten van zwarte en blauwe bessen tegen wallen en kringen. Lichtweerkaatsende pigmenten: microspiegels die het licht weerkaatsen en huidprobleempjes verdoezelen.

Anderen bekekenook