Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Klean Prep Shaker 4st

Klean Prep Shaker 4st
€ 18,70

Op voorraad

Max. aantal = 3
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.

Klean-Prep is een colonspoeling in poedervorm ter voorbereiding op een diagnostische test of colonoperatie.

Praat met uw arts als u geen verbetering voelt of als u zich slechter voelt.

Drinkbare oplossing voor chirurgische voorbereiding.
Gastro-intestinale spoeling ter voorbereiding van een diagnostisch onderzoek of van een chirurgische ingreep ter hoogte van het colon.

Volwassenen:  de inhoud van 1 zakje in 1 liter water oplossen en goed mengen tot het poeder geheel is opgelost. Drink alle 10 minuten een groot glas (250 ml) van de oplossing tot deze is opgebruikt. Herhaal dit met de drie andere zakjes (mengen met water en opdrinken). De vier zakjes moeten binnen een termijn van 4 tot 6 uren opgebruikt worden Tenzij andersluidend advies van de behandelende geneesheer, wordt Klean-Prep de avond voor het onderzoek toegediend Maagsonde 20 tot 30 ml per minuut

Kinderen De dosering:  is ongeveer 80 ml/kg aan te passen aan de leeftijd kinderen jonger dan 5 jaar: 90 ml/kg kinderen vanaf 10 jaar: 70 ml/kg Snelheid van toediening: max. 30 ml/kg/uur De bereiding 's morgens toedienen in 2 afzonderlijke halve doses met een interval van minstens 2 uur

Toedieningswijze: Oraal gebruik of maagsonde. 

De oplossing is smakelijker wanneer ze gekoeld is. Ze moet bij een temperatuur van 4° C bewaard worden en binnen de 48 uur na de bereiding toegediend worden Ten minste 2 uur vóór de toediening van Klean-Prep en tot aan het einde van het onderzoek mag de patiënt geen vast voedsel meer innemen Heldere dranken (thee zonder melk, niet-alcoholische dranken) zijn wel toegelaten. 

- De actieve bestanddelen van Klean-Prep zijn (hoeveelheid per zakje poeder): Macrogol 3350 59.000 g, Natriumsulfaat watervrij 5.685 g, Natriumbicarbonaat 1.685 g, Natriumchloride 1.465 g, Kaliumchloride 0.7425 g.

- Andere bestanddelen van Klean-Prep zijn aspartaam (E951) en vanillesmaak (zie rubriek 2 "Klean-Prep bevat aspartaam").