šŸŒž Tot -40% op zonneproducten en anti-muggen producten! šŸ¦Ÿ

Gratis levering Naar een apotheek of vanaf €55

Kaliptus new kids diffuser
€ 50,49

Op voorraad

Maximaal te bestellen aantal:4
Op werkdagen vóór 12u besteld, binnen 2 werkdagen verstuurd
Gratis levering in uw Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 

Productbeschrijving

Met een verstuiver voor Essentiƫle Oliƫn vernevelt u etherische oliƫn in alle veiligheid en kan u genieten van hun fijne geuren en heilzame eigenschappen. De Kalip'tus Little Dreamer verstuiver is speciaal ontworpen voor kinderen. Met zijn uniek design staat hij perfect in de kinderkamer. De LED-verlichting, die warme, elkaar afwisselende kleuren uitstraalt, zorgt samen met de geur van de Essentiƫle Oliƫn voor een optimale omgeving en laat uw kleintje heerlijk wegdromen.
Overal en voor het hele gezin Deze verstuiver past goed in elke omgeving: compact en geluidloos! Dankzij de 2 covers kan hij in elke ruimte gebruikt worden, van de kinderkamer tot de woonkamer of het bureau. Bovendien kan deze verstuiver als een leuk nachtlampje dienen zodat uw kleintje niet meer bang hoeft te zijn. Het zachte licht, dat van kleur verandert, helpt uw kindje eveneens in slaap te vallen en creĆ«ert een aangename geur. Zorg er steeds voor dat de verstuiver en het snoer buiten handbereik van kinderen blijven en dat het toestel op een vlakke ondergrond staat. Geniet van een zuivere omgeving en vrije ademhaling Enkele druppels van het complex KALIP'TUS Lotionin de verstuiver bevorderen het vrijhouden van de luchtwegen en versterken de natuurlijke weerstand. Uitermate aanbevolen tijdens de herfst- en winterperiode! Haal opnieuw vrij adem dankzij de verneveling van de KALIP'TUS Lotion. Deze verstuiver kan ook gebruikt worden voor de verstuiving van andere Essentiele OliĆ«n, bv. ter ontspanning, ter bevordering van de slaap, om op te monteren ā€¦ Vraag raad aan uw apotheker en wees voorzichtig wanneer u EssentiĆ«le OliĆ«n wilt verstuiven in de omgeving van kinderen onder de 3 jaar. Niet elke EssentiĆ«le Olie is geschikt voor gebruik bij kinderen. De EssentiĆ«le Olie van Lavendel Officinalis, Mandarijn, Grove Den en Citroen zijn erg geschikt om te verstuiven in de omgeving van de allerkleinsten. Dosering voor verstuiving van de EssentiĆ«le Olie van Lavendel Officinalis, Mandarijn, Grove Den of Citroen: Vanaf 3 maanden tot 1 jaar: 3 druppels per verneveling gedurende 30 minuten, voor het slapengaan. Vanaf 1 tot 3 jaar: 5 druppels per verneveling gedurende 30 minuten, voor het slapengaan. Vanaf 3 tot 6 jaar: 7 druppels per verneveling gedurende 30 minuten, voor het slapengaan. Vanaf 6 jaar: 10 druppels per verneveling gedurende 30 minuten, voor het slapengaan. Het is aangeraden niet continu te verstuiven, maar wel om rustpauzes in te lassen tussen de opeenvolgende verstuivingen en dus zo de verstuivingen te verdelen over de hele dag. Het continu verstuiven kan het toestel beschadigen of de levensduur ervan inkorten.
Voor de verstuiving van Essentiƫle Oliƫn in alle zachtheid. Essentiƫle of Etherische Oliƫn zijn aromathische producten en de meeste zijn ideaal voor verstuiving. het is een toepassing die heel veel positieve resultaten oplevert bij lichamelijke (bv. bij luchtwegaandoeningen) en psychische (bv. bij slaapproblemen, stress...) klachten. Onderstaande Essentiƫle Oliƫn mogen gebruikt worden vanaf 3 maanden: Weerstand verhogen: Citroen & Grove den Zachte nachtrust: Lavendel officinalis en Mandarijn Of kies voor de Kalip'tus Lotion, een unieke synergie van 12 verschillende Essentiƫle Oliƫn voor een zuivere omgeving en vrije ademhaling: VOLWASSENEN Max. 6 druppels KALIP'TUS Lotion gedurende 2 uur vernevelen, max. 6 maal per dag. KINDEREN (1 druppel per levensjaar tot maximaal 6 druppels) Vanaf 1 jaar: 1 druppel KALIP'TUS Lotion gedurende een halfuur vernevelen, maximaal 4 maal per dag. Vanaf 3 jaar: 3 druppels KALIP'TUS Lotion gedurende een half uur laten vernevelen, maximaal 4 maal per dag.
1. Plaats de verstuiver op een plat en stabiel oppervlak, verwijderd van de rand. 2. Verwijder de buitenste en de binnenste deksels van de verstuiver. 3. Giet mineraal water (fles- of kraantjeswater) in het reservoir zonder overschrijding van het aangeduide maximumniveau (100 ml). 4. Voeg vervolgens enkele druppels Essentiƫle Oliƫn toe. 5. Plaats eerst het binnenste deksel en vervolgens het buitenste deksel terug op de verstuiver. Optie: voor een klassieker design, plaats het neutrale deksel over het deksel voor kinderen. 6. Steek de stekker van de adapter in de DC-aansluiting aan de onderkant van de verstuiver. 7. Sluit het apparaat aan op een stopcontact.