Gratis levering Naar onze apotheken of vanaf €55

Imedeen time perfection new comp 60

Imedeen time perfection new comp 60
€ 67,78

Voorraad uitgeput

Max. aantal = 12
Op werkdagen vóór 12u besteld, volgende werkdag geleverd
Max. aantal = 12
Bekijk hier de voorraad in andere Multipharma apotheken
Gratis levering in je Multipharma apotheek
Gratis levering thuis vanaf €55
Veilig betalen
Klantendienst via chat of contactformulier
 
Reserveer AL je geneesmiddelen​
Ook voor geneesmiddelen met voorschrift
Reservatie klaargemaakt en nagekeken door je apotheker
Je ontvangt een e-mail zodra je reservatie klaar is​

Je reservatie en advies wachten op je in de apotheek

Productbeschrijving

IMEDEEN Time Perfection™ huidverzorgingstabletten helpen de zichtbare tekenen van het ouder worden te bestrijden. Fijne lijntjes en rimpels worden na uw veertigste steeds zichtbaarder. IMEDEEN Time Perfection™ huidverzorgingstabletten werken in de diepere huidlaag, waar crèmes niet kunnen komen. Met het exclusieve Marine Complex™, LycoPhence GS Forte™, vitamine C en zink.
Vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpelsHelpt de kwaliteit van de huid en de vochtbalans te verbeteren Maakt de huid van het gezicht en het lichaam zachter, gladder en soepeler Helpt cellen te beschermen tegen oxidatieve schade (vitamine C en zink) Draagt bij tot de vorming van collageen dat helpt de huid te verstevigen (vitamine C) Marine Complex™ is een uniek complex van proteïnen en polysacchariden met bestanddelen die lijken op elementen die zich van nature in de huid bevinden. LycoPhence GS Forte™ is een in de Verenigde Staten gepatenteerde formule met tomatenextract (met lycopeen), druivenpitextract, vitamine C en zink. Vitamine C helpt bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en draagt bij tot de vorming van collageen dat helpt de huid te verstevingen. Zink draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en draagt bij tot het behoud van een gezonde huid.
Uw huid ziet er stralend uit.
Neem eenmaal daags twee tabletten. Het resultaat is vanaf 12 weken zichtbaar.
Marine Complex (210 mg), LycoPhence GS Forte™ (tomatenextract (29 mg), druivenpitextract (28 mg), vitamine C (54 mg), zink (4 mg))

Anderen bekekenook